Sana puan öncesi , beddua mesajı yazmıştı @MasacRE-Sen hayırlı haber vermezsin pek![]()
Keşke MalMan olarak yazsaydınGördün tabii burayı, hemen telaşlandın@Harunnn60
https://fav10.net/forum/threads/musicsurvivor-7-sezon-Çeyrek-final-sonuçları.273616/whoreplied
Nasıl alıştırmışsam artık şarkı hakkında bir şey demediğim halde direk düşük puan bekliyor benden
O resim dursaydı bunun yarısın bile yazamazdım. Aleyna beni motive ediyor. Onun resmini görmek için mesaj yazıyorum
Ekmek parası için , bunun gudubet suratına dayanacaz artıkO resim dursaydı bunun yarısın bile yazamazdım. Aleyna beni motive ediyor. Onun resmini görmek için mesaj yazıyorum![]()
Bundan sonra da @DarkLegenD ın resmindekini koyayım da gözn gönlün bayram etsinEkmek parası için , bunun gudubet suratına dayanacaz artık@DarkLegenD
Bunu anca Turabici @sokak sanati yapar.![]()
Önemli değil.![]()
Nasıl alıştırmışsam artık şarkı hakkında bir şey demediğim halde direk düşük puan bekliyor benden![]()
O resim dursaydı bunun yarısın bile yazamazdım. Aleyna beni motive ediyor. Onun resmini görmek için mesaj yazıyorum![]()
@Shamkhal bebeğimsin harika puan![]()
Sen de abartma artık, Aleyna güzel kız.Ekmek parası için , bunun gudubet suratına dayanacaz artık@DarkLegenD
SIA baş ajanı Sia.Kim elendi
Kim 1. oldu
Tahminleri alalım son oy gelmeden![]()
Parlak takımı üzüntü için deSen de abartma artık, Aleyna güzel kız.Dönde aynaya bak 7/24 nasıl dayanıyorsun kendine?
SIA baş ajanı Sia.![]()
Kim elendi
Kim 1. oldu
Sen hayırlı haber vermezsin pek
Çok önemli nasıl önemli değil.
@Doğu senin oyunda çok önemliydi sağol.Chandlier ile haftaya geliyorum unutma
![]()
Uzatma hadi sonucu görelimKim elendi
Kim 1. oldu
Yoo ne alaka @MEnes i gördüğümüz mü var zaten iyice boşladı forumu
@sokak sanati SIA ajanı ile bile katılsan sonun belli; ELENECEKSİN.
Belirli süresi var bu programın , ona göre ayarlıyoruz herhalde son oyuUzatma hadi sonucu görelim![]()
Yontulmaya başladın cnmYoo ne alaka @MEnes i gördüğümüz mü var zaten iyice boşladı forumuKulağıma göre hareket ediyorum diyorum inanmıyorsunuz takmışsınız hep kasıtlı puan veriyorsun diye yok öyle bir şey
![]()