Artık prensip olarak özel mesajları sadece kabul ediyorum, atmıyorumBiraz gizem katayım dedim tamam gerek yok
Artık prensip olarak özel mesajları sadece kabul ediyorum, atmıyorumBiraz gizem katayım dedim tamam gerek yok
Hayatım her daim arkandayım
Misafir sayın düşük ama canım 1 kişi bakıyor konuya Biraz sansasyonel şeyler yap yarışmadaSonuçlar dan sonra gelir, Yarışmam dan adammı kaldırıyorsun ayoll başkansın bir de adam toplaman lazım
Gördün tabii burayı, hemen telaşlandın @Harunnn60Sonuçlar dan sonra gelir, Yarışmam dan adammı kaldırıyorsun ayoll başkansın bir de adam toplaman lazım
Bakalım göreceğiz. İnşallahKalan iki şarkın en iyi şarkıların rahat ol sen seni şampiyon yapacağız
@MasacRE- Oyları
4 Gripin - Muhtemel Aşk
3 David Guetta ft. Sia Titanium
2 Ahmet Kaya ve Selda Bağcan - Öyle Bir Yerdeyim ki
1 İlyas Yalçıntaş - Sadem
@DarkLegenD @XanTier Direk dansı yapacaklar birazdanMisafir sayın düşük ama canım 1 kişi bakıyor konuya Biraz sansasyonel şeyler yap yarışmada
Saçının rengindeki tek bir atom bile senden daha güzeldir. 😡Saça başa renge bak tam ecünnü
Hayatım her daim arkandayım
Final puanları farkı açılıyor görürüz bakalım kim şampiyon oluyormuş
Ben kırarım kesin
Kalbimi kırdın ama puanım geliyor diyorum olmamış atıyorsun üzüyorsun beni @Çiğdem-İlk keZ iyi puan teşekkür ederim @MasacRE-
Haklısın, kızamıyorum sana@XanTier ani bir soğuma geldi bana şuan seni direk ile yan yana getirince
Hahaha