@Tolstoyevski sen teşekkür etmedin ama ben teşekkür edeyim sağol.
@mrt-06 öyle bi durumda beni kapan yaşadı.
@mrt-06 öyle bi durumda beni kapan yaşadı.
İyi insanKimi ansam geliyor önce @Yiğitt şimdi @sokak sanati buradan takip et @sokak sanati öncelerle yorulma
Çukurdur o, kufur olsa yerinde duramazsın.
Sonuçlarda görüşürüz.
@sokak sanati elensin, beni beni Bihter'ini...@Yiğitt e en yakın kişi @sokak sanati yalnız sen ne istediğinin farkında mısın
Anca.@Yiğitt 1 saat tuvalette kalıp geldi , @sokak sanati 30 dakıkalık metro dan inemedi
@Ahmed oyları
4p - Sia (Sia'nın en zirve birkaç şarkısından birisi, tam vermezsek ellerimiz kurusun. )
3p - İlyas Yalçıntaş (Hep değişik bir burukluk oluşuyor bu şarkıyı dinleyince.. )
2p - Gripin (Önceki haftalar kullanabilirdin bunu.)
1p - Seld Bağcan (Şarkıdan çok videodaki görüntüler güzeldi, baya duygulandım. )
Aaaa 2 tarafı şeyli deynek 😕😕😕 @Yiğitt @sokak sanati @XanTier@Yiğitt e en yakın kişi @sokak sanati yalnız sen ne istediğinin farkında mısın
Yalnız oylama garipleşti, Sia-İlyas birbiriyle yarışıyor. Selda elensin bari, ne yapalım.@Thequuer oyları
4 : Sia
3 : İlyas
2 : Selda
1 : Gripin
Bu kadar mı nefret ediyorsun şarkıdan?Gripin niye 1. ya :S Sinirlerim bozuldu. Şarkıdan yani...
@sokak sanati ile kapışmanız dan en çok biz rahatsısızYalnız oylama garipleşti, Sia-İlyas birbiriyle yarışıyor. Selda elensin bari, ne yapalım.
Teşekkürler aşkım @Thequeer
Yalnız oylama garipleşti, Sia-İlyas birbiriyle yarışıyor. Selda elensin bari, ne yapalım.
Teşekkürler aşkım @Thequeer
Kötü puan veren @Maskeli Fedai @vadikızı @Yiğitt ve @S.G.A.T. 'ı kınıyorum. Özellikle Melek ve Serhan seviyorum dediniz birde
En iyi 2. Bu da çok optimist bir yaklaşım aslındaSonuçlarda görüşürüz.
Hatta neden bu şarkıyı seçtin diye soracaktım. O kadar güzel şarkısı varken..Bu kadar mı nefret ediyorsun şarkıdan?
Aşkım bizde ortam böyle, çıkarımıza bakıyoruz. Çok bile kaldın zaten, kendine iyi bak.Hadi ben neyse, Ahmet Kaya'nın olduğu parça elensin diyorsun, üstadın hatıratına
@sokak sanati elenmesin...@sokak sanati ile kapışmanız dan en çok biz rahatsısız
Ecünnü koymuşsun avatarına 😕 @XanTier ile sen beni gıcık etmek için planmı kurdunuz😕😕😕Çukurdur o, kufur olsa yerinde duramazsın.