eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Çeyrek Final / Sonuçları

Yazık nasıl da umutlu :A:A

Belki de girmeye korkuyordur, ama artık sonuncu değil halbuki @sokak sanati :D
Sonuçlarda görüşürüz. :A

@Yiğitt e en yakın kişi @sokak sanati yalnız sen ne istediğinin farkında mısın :A
@sokak sanati elensin, beni beni Bihter'ini...

@Yiğitt 1 saat tuvalette kalıp geldi , @sokak sanati 30 dakıkalık metro dan inemedi :A
Anca. :A

@Ahmed oyları
4p - Sia (Sia'nın en zirve birkaç şarkısından birisi, tam vermezsek ellerimiz kurusun. :Z )
3p - İlyas Yalçıntaş (Hep değişik bir burukluk oluşuyor bu şarkıyı dinleyince.. )
2p - Gripin (Önceki haftalar kullanabilirdin bunu.)
1p - Seld Bağcan (Şarkıdan çok videodaki görüntüler güzeldi, baya duygulandım. )

@Ahmad puan kullanmadığın tek hafta geçen haftaydı, acaba Ayrılık olduğu için Selda'ya yüksek ya da Ayrılık'a düşük vermemek için mi kullanmadın bilmiyorum ama Selda Bağcan a resmen takmış olmana kalbim kırıldı. Geçen hafta 1 verseydin, Azerbaycan türküsüne ve öyle bir yorum olmasına rağmen yine kalbim kırılırdı yani benim kalbim her halükarda kırılıyor :A

Ama sahiden bu Selda Bağcan düşmanlığı nedir forumun anlamadım gitti arkadaş. Herkes değil ama belli bir kesim takmış, düzenli olarak 1 vermeye adapte olmuşlar. Yani Ayrılık ile geliyoruz olmuyor, Ahmet Kaya lı Öyle bir Yerdeyim ki ile geliyoruz yine olmuyor. Ağızla kuş tutsak bile olmaz gibi artık. :A

@MEnes oyları
David Guetta ft. Sia Titanium - 4
Ahmet Kaya ve Selda Bağcan - Öyle Bir Yerdeyim ki - 3
Gripin - Muhtemel Aşk - 2
İlyas Yalçıntaş - Sadem - 1