Bence gayet açık bir öngörü @Tolstoyevski ye kalsa ilk haftadan elenmişti. İnsan ister istemez etkileniyorHaha Selda'nın finale kalamayacağını kim biliyor?
Bence gayet açık bir öngörü @Tolstoyevski ye kalsa ilk haftadan elenmişti. İnsan ister istemez etkileniyorHaha Selda'nın finale kalamayacağını kim biliyor?
Kal şimdi , 3.puan durumu gelecekNeyse Atacan gittiğine göre ben gelebilirim tekrar aynı ortamda olmayalım onla @Çiğdem-
Rahatladım geldim.
Teşekkürler @Ahmed aşkım.@Ahmed oyları
4p - Sia (Sia'nın en zirve birkaç şarkısından birisi, tam vermezsek ellerimiz kurusun. )
3p - İlyas Yalçıntaş (Hep değişik bir burukluk oluşuyor bu şarkıyı dinleyince.. )
2p - Gripin (Önceki haftalar kullanabilirdin bunu.)
1p - Seld Bağcan (Şarkıdan çok videodaki görüntüler güzeldi, baya duygulandım. )
1 vermekten iyidir Keçiörenlicim.@XanTier oyları
4 - Selda Bağcan - Öyle Bir Yerdeyim ki
3 - Gripin - Muhtemel Aşk (Bu sefer zirveden inmen zorunda kaldı Gripin, üzgünüm )
2 - İlyas Yalçıntaş - Sadem
1 - David Guetta ft. Sia Titanium
@serhatt yerler seni, teşekkürler.
Gelsin bakalım neymiş son durum @Yiğitt güzel bir fark yemiştir umarımKal şimdi , 3.puan durumu gelecek
Fark azalmış, zirveye yaklaştım.@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
3.Puan Durumu
1 Gripin 49
2 Selda Bağcan 42
3 Sia 38
4 İlyas Yalçıntaş 36
Çok heyecanlı gidiyor@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
3.Puan Durumu
1 Gripin 49
2 Selda Bağcan 42
3 Sia 38
4 İlyas Yalçıntaş 36
Fark baya azalmış, çatla. Zirveye koşa koşa gidiyorum.Gelsin bakalım neymiş son durum @Yiğitt güzel bir fark yemiştir umarım
@Halef çok teşekkür ederim. Muhteşem olmayan iyi bir puan sağol.
Niye öyle deyip kalbimi kırıyorsun.
@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
3.Puan Durumu
1 Gripin 49
2 Selda Bağcan 42
3 Sia 38
4 İlyas Yalçıntaş 36
Gelsin bakalım neymiş son durum @Yiğitt güzel bir fark yemiştir umarım
Hoşgeldin Yiğit Hala bıraktığın yerdesin değişim yokRahatladım geldim.
Böyle yazdığına göre elenmedim?
Aşkım, yurtdışı oyları gelecek şimdi.Hoşgeldin Yiğit Hala bıraktığın yerdesin değişim yok
Hoşgeldin Yiğit Hala bıraktığın yerdesin değişim yok
@Yiğitt 1 saat tuvalette kalıp geldi , @sokak sanati 30 dakıkalık metro dan inemediBöyle yazdığına göre elenmedim?
Yazık nasıl da umutluAşkım, yurtdışı oyları gelecek şimdi.
Belki de girmeye korkuyordur, ama artık sonuncu değil halbuki @sokak sanati@Yiğitt 1 saat tuvalette kalıp geldi , @sokak sanati 30 dakıkalık metro dan inemedi
Kimi ansam geliyor önce @Yiğitt şimdi @sokak sanati buradan takip et @sokak sanati öncelerle yorulma@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
3.Puan Durumu
1 Gripin 49
2 Selda Bağcan 42
3 Sia 38
4 İlyas Yalçıntaş 36