Yanlışın var bilakis sen çocuğun önünü kesmek için ''birinci olmasını istediğiniz kişiye oy kullanın'' diyorsunsenin şarkını beğendiği halde erkine vericekti @MasacRE- ben sunucu olarak müdahale ettim senden teşekkür beklerse etme
Yanlışın var bilakis sen çocuğun önünü kesmek için ''birinci olmasını istediğiniz kişiye oy kullanın'' diyorsunsenin şarkını beğendiği halde erkine vericekti @MasacRE- ben sunucu olarak müdahale ettim senden teşekkür beklerse etme
berabere bitecek her haldeson oylar nokta atışı geliyor
@pompy
[spoilerFeridun düzağaç 2][/spoiler]
feridun 44
Erkin 44
@OzaN @Tolstoyevski @MasacRE- @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @sokak sanati @denizz19 @MayısKralı @DarkLeqenD @EFE UYSAL @sokak sanati @cookies
Sinan Akçıl'ın arası iyi bunlarlaşuan manyak adamlar eyo şarkısını beşiktaş klibiyle çalıyor
yarışmamızı suçluyor nerde baskanlar adminlerÇiğdem, son oyla birlikte yarışmayı beraberliğe getirip Donald Trump'ı şampiyon yapacak.
Erkin Koray'ın fark atması lazımdı bu ne?@MasacRE- son 3 gün içindeki özel mesajlaşmalarını merak ediyorum.
en azından denge geldi budefa pazartesi uzatmalar yaparsın
Sen desterene gitsene
Bütün paramı Erkin Koray'a basmıştım.
çöpçüler adını sevmiyorum zaten büyük Ali söylerdi o şarkıyı babamın arkadaşı her belediye yenilgisinde@pompy Teşekkürler
kaç oy kaldı @Çiğdem-@mesmeso 61
Erkin Koray - Çöpçüler 3
erkin 47
feridun 44
@OzaN @Tolstoyevski @MasacRE- @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @sokak sanati @denizz19 @MayısKralı @DarkLeqenD @EFE UYSAL @sokak sanati @cookies
@MasacRE- nin özel mesajlarını inceleme kararı aldım, zaten şüphelenmiştim kendisinden, ikincilik bana yetiyor diyerek rakibini rehavete sokup gizliden çalışmalar yapmış olabilir. @DarkLeqenD
@MasacRE- savun kendini ayoll@MasacRE- nin özel mesajlarını inceleme kararı aldım, zaten şüphelenmiştim kendisinden, ikincilik bana yetiyor diyerek rakibini rehavete sokup gizliden çalışmalar yapmış olabilir. @DarkLeqenD
İşte bu.@MasacRE- nin özel mesajlarını inceleme kararı aldım, zaten şüphelenmiştim kendisinden, ikincilik bana yetiyor diyerek rakibini rehavete sokup gizliden çalışmalar yapmış olabilir. @DarkLeqenD
@MasacRE- savun kendini ayoll@MasacRE- nin özel mesajlarını inceleme kararı aldım, zaten şüphelenmiştim kendisinden, ikincilik bana yetiyor diyerek rakibini rehavete sokup gizliden çalışmalar yapmış olabilir. @DarkLeqenD
bugün tarihin rekorunu kırcaksın acunun survivorın bile uzun sürcek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?