Yanlışın var bilakis sen çocuğun önünü kesmek için ''birinci olmasını istediğiniz kişiye oy kullanın'' diyorsunsenin şarkını beğendiği halde erkine vericekti @MasacRE- ben sunucu olarak müdahale ettim senden teşekkür beklerse etme![]()
![]()
![]()
Yanlışın var bilakis sen çocuğun önünü kesmek için ''birinci olmasını istediğiniz kişiye oy kullanın'' diyorsunsenin şarkını beğendiği halde erkine vericekti @MasacRE- ben sunucu olarak müdahale ettim senden teşekkür beklerse etme![]()
![]()
![]()
berabere bitecek her haldeson oylar nokta atışı geliyor
@pompy
[spoilerFeridun düzağaç 2][/spoiler]
feridun 44
Erkin 44
@OzaN @Tolstoyevski @MasacRE- @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @sokak sanati @denizz19 @MayısKralı @DarkLeqenD @EFE UYSAL @sokak sanati @cookies
Sinan Akçıl'ın arası iyi bunlarlaşuan manyak adamlar eyo şarkısını beşiktaş klibiyle çalıyor![]()
yarışmamızı suçluyor nerde baskanlar adminlerÇiğdem, son oyla birlikte yarışmayı beraberliğe getirip Donald Trump'ı şampiyon yapacak.
Erkin Koray'ın fark atması lazımdı bu ne?@MasacRE- son 3 gün içindeki özel mesajlaşmalarını merak ediyorum.
![]()
en azından denge geldi budefa pazartesi uzatmalar yaparsın
Sen desterene gitsene
Bütün paramı Erkin Koray'a basmıştım.
çöpçüler adını sevmiyorum zaten büyük Ali söylerdi o şarkıyı babamın arkadaşı her belediye yenilgisinde@pompy Teşekkürler![]()
kaç oy kaldı @Çiğdem-@mesmeso 61
Erkin Koray - Çöpçüler 3
erkin 47
feridun 44
@OzaN @Tolstoyevski @MasacRE- @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @sokak sanati @denizz19 @MayısKralı @DarkLeqenD @EFE UYSAL @sokak sanati @cookies
@MasacRE- nin özel mesajlarını inceleme kararı aldım, zaten şüphelenmiştim kendisinden, ikincilik bana yetiyor diyerek rakibini rehavete sokup gizliden çalışmalar yapmış olabilir. @DarkLeqenD
@MasacRE- savun kendini ayoll@MasacRE- nin özel mesajlarını inceleme kararı aldım, zaten şüphelenmiştim kendisinden, ikincilik bana yetiyor diyerek rakibini rehavete sokup gizliden çalışmalar yapmış olabilir. @DarkLeqenD
İşte bu.@MasacRE- nin özel mesajlarını inceleme kararı aldım, zaten şüphelenmiştim kendisinden, ikincilik bana yetiyor diyerek rakibini rehavete sokup gizliden çalışmalar yapmış olabilir. @DarkLeqenD
@MasacRE- savun kendini ayoll@MasacRE- nin özel mesajlarını inceleme kararı aldım, zaten şüphelenmiştim kendisinden, ikincilik bana yetiyor diyerek rakibini rehavete sokup gizliden çalışmalar yapmış olabilir. @DarkLeqenD
bugün tarihin rekorunu kırcaksın acunun survivorın bile uzun sürcek gibi