@Bully @EFE UYSAL boşluktan finale çıktı all stara yemedi derler ayollYa konuşsunlar istedikleri kadar, takan kim onlarıYa da dalga geçmeye kalkan olursa 1 puanları yapıştırırım onlara daha güzel olur
@Bully @EFE UYSAL boşluktan finale çıktı all stara yemedi derler ayollYa konuşsunlar istedikleri kadar, takan kim onlarıYa da dalga geçmeye kalkan olursa 1 puanları yapıştırırım onlara daha güzel olur
Baya dalga geçeriz
@EFE UYSAL a o verdiği 1 puanların hepsini ödeticem zaten hiç merak etmesin o
Çok komiksin finaller görünce bu sözleri yutturunca napacaksın bakalım@EFE UYSAL a o verdiği 1 puanların hepsini ödeticem zaten hiç merak etmesin oBundan sonra 3 hafta bile kalamayacak yarışmalarda
@MasacRE- de biliyor zaten Feridun'un All-Star'da çökeceğini, zirvede bırakmak istiyor haliyle
@Tolstoyevski katılsın da Erkin baba senin türbüşonu yesin bir güzel@MasacRE- de biliyor zaten Feridun'un All-Star'da çökeceğini, zirvede bırakmak istiyor haliyle
Cesaret edip de yarışırsa Gökhan Türkmen'le birlikte kendisini yemeye hazırız
Emre Aydınla çok iyi olacak ya da Ceceli@MasacRE- de biliyor zaten Feridun'un All-Star'da çökeceğini, zirvede bırakmak istiyor haliyle
Cesaret edip de yarışırsa Gökhan Türkmen'le birlikte kendisini yemeye hazırız
Erkin de boşlukçu, Gökhan karşısında hiç şansı yok@Tolstoyevski katılsın da Erkin baba senin türbüşonu yesin bir güzel
Emre Aydınla çok iyi olacak ya da Ceceli
All-Star'da daha önce yarışanlar bir daha yarışamıyor diye biliyorum, dimi kız @Çiğdem-Emre Aydınla çok iyi olacak ya da Ceceli
Emre Aydın olackmışKim yarışacak ceceli ile senmi
Emre çok iyi şarkılar çıkarttı süper All STar olurAll-Star'da daha önce yarışanlar bir daha yarışamıyor diye biliyorum, dimi kız @Çiğdem-
Emre'yi alırsın All-Star'da da iddialı olursun baya
Erkin de boşlukçu, Gökhan karşısında hiç şansı yok
Ayy yesinlerErkin de boşlukçu, Gökhan karşısında hiç şansı yok
Emre Aydın olackmış
Emre çok iyi şarkılar çıkarttı süper All STar olur
Emre Aydın olackmış
All-Star'da daha önce yarışanlar bir daha yarışamıyor diye biliyorum, dimi kız @Çiğdem-
Emre Aydın olackmış
aa vlla ilk 3 sezondan karıştıralımmı sadece son 3 sezonmu olsun o anlamda birşey bende henüz düşünmedim 2.all star veda sezonu gibi olucak bir şu 7.sezonu yapıp bitirelimde birlikte bir karar alırız yarışmacılarlaAll-Star'da daha önce yarışanlar bir daha yarışamıyor diye biliyorum, dimi kız @Çiğdem-
Son 3 sezon olsun bence ilk 3 sezon zaten kullanıldı yeterinceaa vlla ilk 3 sezondan karıştıralımmı sadece son 3 sezonmu olsun o anlamda birşey bende henüz düşünmedim 2.all star veda sezonu gibi olucak bir şu 7.sezonu yapıp bitirelimde birlikte bir karar alırız yarışmacılarla
Ozaman emre aydın alamıyorsun işte ama emre kayada iş çıkartır erken elenmişte olsa bir şans vereblririz yada 7.sezonda belkide derece yaparsın birisiyle onla katılırsınSon 3 sezon olsun bence ilk 3 sezon zaten kullanıldı yeterince
MS 1 sezon daha anca çıkar herhalde, yarışacak sanatçı kalmadıDaha 2 sezon daha MS olacak yani 9.sezona kadar çok var ama kafan rahat olsun, artık senin devir kapandı.
@EFE UYSAL isterse Feridun'u 1 tur kullanmasına izin veririmOzaman emre aydın alamıyorsun işte ama emre kayada iş çıkartır erken elenmişte olsa bir şans vereblririz yada 7.sezonda belkide derece yaparsın birisiyle onla katılırsın@Bully
Sarıkabadayı hiç kullanılmadı ilginçMS 1 sezon daha anca çıkar herhalde, yarışacak sanatçı kalmadı
Bizim devrimiz kapanmaz rahat ol, gördüğün gibi en kötü yarı finale çıkıyoruzİhtiyar Erkin yeni şarkı da çıkaramıyor haliyle, All-Star gibi bir platformda işin çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?