@sokak sanati karıştırdın ortalığı yineolsun sen bana yüksek puan verme hakkı tanı sokak şeysini ilerde postalarız zaten geçici benim yerime bakıyordu
@sokak sanati karıştırdın ortalığı yineolsun sen bana yüksek puan verme hakkı tanı sokak şeysini ilerde postalarız zaten geçici benim yerime bakıyordu
oklavaya kafamı uzatıyorum ve haklı davamdan vazgeçmiyorum bu sefer
olsun sen bana yüksek puan verme hakkı tanı sokak şeysini ilerde postalarız zaten geçici benim yerime bakıyordu
özelde el sıkışmaya başladık hogathayla 10 puanda direttim altı puana kadar indim daha aşağısı kurtarmazDestere adamsın sen. Sen bu hakkını geri al bize de yatırım yap.@Çiğdem- aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Seni her akşam bi zor duruma sokuyorum
özelde el sıkışmaya başladık hogathayla 10 puanda direttim altı puana kadar indim daha aşağısı kurtarmazsanırım altıda anlaşacağız
ohaa siz juri baskanlarındanda yüksek puan istiyor benle eşit 6 olucakmısDestere adamsın sen. Sen bu hakkını geri al bize de yatırım yap.@Çiğdem- aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Seni her akşam bi zor duruma sokuyorum
tabiki aslında senden de yüksek puan vermem lazımohaa siz juri baskanlarındanda yüksek puan istiyor benle eşit 6 olucakmıs
ohaa siz juri baskanlarındanda yüksek puan istiyor benle eşit 6 olucakmıs
Normal juri olmak isteyen sendin ama cnm 4 düşüyortabiki aslında senden de yüksek puan vermem lazımama hadi n eyse eşitliğede razıyım
hhaha sahur yapacam sizle uğraıyorum ayollNe kadar yüksek verirse benim işime yarar
hhaha sahur yapacam sizle uğraıyorum ayoll
sen oyunu yollada bir kıyak geçeriz sana 1 yıldır eski baskan oalrak
siz yarışmacı olucaksınız
hhaha sahur yapacam sizle uğraıyorum ayoll
sen oyunu yollada bir kıyak geçeriz sana 1 yıldır eski baskan oalrak
hahayytSadece emojili mesaj yasak değil mi @Bully alın şunun ifadesini.
Böyle sevinince bende sevindim @sokak sanati ramazanın ilk günü sevaba girdin ayollElenirsek yetki alırız.
ben artık rahat dizime dalabilirimBöyle sevinince bende sevindim @sokak sanati ramazanın ilk günü sevaba girdin ayoll
hahayyt) ula hem hakkımı aldım söke söke hemde hogatha sizi çöpe attı))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?