@sokak sanati karıştırdın ortalığı yineolsun sen bana yüksek puan verme hakkı tanı sokak şeysini ilerde postalarız zaten geçici benim yerime bakıyordu![]()
![iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg](http://f.internetara.com/onbellek/12/04/10/iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg)
@sokak sanati karıştırdın ortalığı yineolsun sen bana yüksek puan verme hakkı tanı sokak şeysini ilerde postalarız zaten geçici benim yerime bakıyordu![]()
oklavaya kafamı uzatıyorum ve haklı davamdan vazgeçmiyorum bu sefer
olsun sen bana yüksek puan verme hakkı tanı sokak şeysini ilerde postalarız zaten geçici benim yerime bakıyordu![]()
özelde el sıkışmaya başladık hogathayla 10 puanda direttim altı puana kadar indim daha aşağısı kurtarmazDestere adamsın sen. Sen bu hakkını geri al bize de yatırım yap.@Çiğdem- aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Seni her akşam bi zor duruma sokuyorum
![]()
özelde el sıkışmaya başladık hogathayla 10 puanda direttim altı puana kadar indim daha aşağısı kurtarmazsanırım altıda anlaşacağız
![]()
ohaa siz juri baskanlarındanda yüksek puan istiyor benle eşit 6 olucakmısDestere adamsın sen. Sen bu hakkını geri al bize de yatırım yap.@Çiğdem- aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Seni her akşam bi zor duruma sokuyorum
![]()
tabiki aslında senden de yüksek puan vermem lazımohaa siz juri baskanlarındanda yüksek puan istiyor benle eşit 6 olucakmıs![]()
![]()
![]()
ohaa siz juri baskanlarındanda yüksek puan istiyor benle eşit 6 olucakmıs![]()
![]()
![]()
Normal juri olmak isteyen sendin ama cnm 4 düşüyortabiki aslında senden de yüksek puan vermem lazımama hadi n eyse eşitliğede razıyım
![]()
hhaha sahur yapacam sizle uğraıyorum ayollNe kadar yüksek verirse benim işime yarar![]()
hhaha sahur yapacam sizle uğraıyorum ayoll
sen oyunu yollada bir kıyak geçeriz sana 1 yıldır eski baskan oalrak![]()
siz yarışmacı olucaksınız
hhaha sahur yapacam sizle uğraıyorum ayoll
sen oyunu yollada bir kıyak geçeriz sana 1 yıldır eski baskan oalrak![]()
hahayytSadece emojili mesaj yasak değil mi @Bully alın şunun ifadesini.![]()
Böyle sevinince bende sevindim @sokak sanati ramazanın ilk günü sevaba girdin ayollElenirsek yetki alırız.![]()
ben artık rahat dizime dalabilirimBöyle sevinince bende sevindim @sokak sanati ramazanın ilk günü sevaba girdin ayoll![]()
hahayyt) ula hem hakkımı aldım söke söke hemde hogatha sizi çöpe attı
))