MusicSurvivor 6.Sezon / Büyük Final / Oylama Başladı

Bana tam puan vereceğin halde oy kullanmadığın için hiç sempatik gelmiyorsun şu an bana, kendi kendine eğlen dur.

Yoo hiç de alamadı hala küsüm ben ona
çokda umrumdaydı
sanki benimde tüm derdim sana sempatik gelmekti
) ben kendi halimde üzüntümü yaşıyorum
yani bunu alturpa yapmayacaklardı sarsıldım bayağı

Oylarımı kullandım @Tolstoyevski @MasacRE- başarılar diliyorum iyi şanslar @Çiğdem- emeğine sağlık bu sezonuda üstesinden geldin😉
yakşımsın bully i birde konuşuyorsun hain
)

Nasıl buldun bu hafta bizim üstadı?

He He tek ben verdim düşük puan doğru dedin

Nasıl buldun bu hafta bizim üstadı?
berbat rezalet son yıllarda duyduğum en pis şarkılardan biri
ben sıvacı dostum arkadaşım vede canyoldaşım @MasacRE- ye çalışacağım

sıva dediğiniz böyle yapılır yeteneksiz çaylak sıvacılar @Doğu @MEnes
biraz ilham alın

He He tek ben verdim düşük puan doğru dedin
evet sen en kötü puanı vermişsin herkes tam puan vermiş

bu yıl emrenin bir grup anticisi vardı onlar yaktı basını görünüyor @Bully

@destere yine fena puanlar vermedi tabi kullanabilse iyi olucaktı ama daha önce böyle 2 kere daha eşşekliği tutmustu malesef

He He öyle yaptım

bu yıl emrenin bir grup anticisi vardı onlar yaktı basını görünüyor @Bully

@destere yine fena puanlar vermedi tabi kullanabilse iyi olucaktı ama daha önce böyle 2 kere daha eşşekliği tutmustu malesef
@vadikızı alturpun ilk haftalardaki berbat şarkılarına yüksek puan veriyordu yarıfinalde en kaliteli şarkılar geldi sonunculuğa attı bu ihaneti @Bully affetse bile tarih affetmez
)

He He öyle yaptım
sonunda hatanı anlayacağını biliyordum
ısrarım o yüzdendi

@Doğu da böyle diyor sonra rakiplerime oy veriyor inanmıyorum size
Neyse zaten Erkin Koray'ın kazanacağı belli o yüzden hiç takmıyorum ben hedefimi gerçekleştirdim

Alturpun ne be ben neyi ne kadar seviyorsam ona göre oy verdim şimdi oturup oyumun hesabınımı verecem

@Doğu da böyle diyor sonra rakiplerime oy veriyor inanmıyorum size
Neyse zaten Erkin Koray'ın kazanacağı belli o yüzden hiç takmıyorum ben hedefimi gerçekleştirdim
la şunun şurasında 20 pointlik bir fark var yani nerden baksan aranıza 150 dönüm arazi girmiş yani biraz dişini sıksa ağaçkakan yine daldaki yerini koruyacak

Alturpun ne be ben neyi ne kadar seviyorsam ona göre oy verdim şimdi oturup oyumun hesabınımı verecem
heeee
)

la şunun şurasında 20 pointlik bir fark var yani nerden baksan aranıza 150 dönüm arazi girmiş yani biraz dişini sıksa ağaçkakan yine daldaki yerini koruyacak

heeee
)

Sen oy bile kullanmadın hiç benim oyuma laf atıyon be @Bully sana tepki göstersin bana değil

Zaten sonuç belli kızdırma beni hiç gelmem final konusuna kendi kendine sunarsın artık finali