MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

Fotoğrafları da @Harunnn60 seçti değil mi, Katy Perry'nin böyle bir fotoğrafını @Çiğdem- in seçmesi mümkün değil çünkü

O sunucular nedir ya öyle. Son hanımefendiden beni elindeki limon gibi sıkmasını talep ediyorum

Bu hafta Yeşilçam filmlerinden oldukça aşina olduğumuz Dudaklarında Arzu ile sizlerleyiz.

Dudaklarında arzu kollarında yanlız ben
Sana bakan bir çift göz ben olayım sevgilim
Gününe gecene eş gözünde yaş yine ben
Sana aşık yanlız ben ben olayım sevgilim
Bütün ömrün boyunca kalbinde sevgilin ben
Benliğinde yanlız ben ben olayım sevgilim

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab

Hhaha yazıyı okusana ayoll @Harunnn60 ın konukları o seçti benle alakası yoktur aklınıza yanlıs birşeyler gelmesin

O sunucular nedir ya öyle. Son hanımefendiden beni elindeki limon gibi sıkmasını talep ediyorum
Sen elindeki limonu nasıl gördün la, ben 1 saattir inceliyorum fotoğrafı sen söyledikten sonra ancak görebildim limonu
Sanırım ben başka yerlere odaklanmışım

Sen elindeki limonu nasıl gördün la, ben 1 saattir inceliyorum fotoğrafı sen söyledikten sonra ancak görebildim limonu
Sanırım ben başka yerlere odaklanmışım
Fotoğrafa bakarken ağzımdan salyalar aktı. Meğerse limondanmış
Şartlı refleks