3 çocuk annesi imajı var bence de.
hhahah ayy @destere gelsinde o sana destek olur cnmBiraz daha konuşursan yarışmana kayyum atayacağız Atacanlar'la.
3 çocuk annesi imajı var bence de.
hhahah ayy @destere gelsinde o sana destek olur cnmBiraz daha konuşursan yarışmana kayyum atayacağız Atacanlar'la.
Biraz daha konuşursan yarışmana kayyum atayacağız Atacanlar'la.
aaa sen benim destekcimsin hemen geri vites yapmaBen çiğdem'i yalnız koymim dedim. Sonuçta çatlama noktasına gelebilir. Yoksa Katy yani gözleri yeter.
aaa sen benim destekcimsin hemen geri vites yapma
@Tolstoyevski ne yapıyor gerçekten konusmuyordaBen çiğdem'i yalnız koymim dedim. Sonuçta çatlama noktasına gelebilir. Yoksa Katy yani gözleri yeter.
O gelirde bu @Tolstoyevski gitmez. Konuya kamp kurdu.
@Tolstoyevski ne yapıyor gerçekten konusmuyorda
oy vermeniz için tuzak kurduk bunada oy vermezseniz tüh sizeO sunucular nedir ya öyle. Son hanımefendiden beni elindeki limon gibi sıkmasını talep ediyorum
Bu abla bizden oy değil son nefesimizi istese verecek durumdayız şu anoy vermeniz için tuzak kurduk bunada oy vermezseniz tüh size
Görmediğim için olabilir mi?@Doğu benim şarkımı niye görmezden geliyorsun
Gel de bir Harika at parçamaBu abla bizden oy değil son nefesimizi istese verecek durumdayız şu anHarbiden büyük algı operasyonu seni kutluyorumAma bu fotoğrafı sen koymuş olamazsın sana kalsa Katy Perry'nin şu halini iliştirirdin konuya
Ekli dosyayı görüntüle 55128
Görmediğim için olabilir mi?
Hhaha yazıyı okusana ayoll @Harunnn60 ın konukları o seçti benle alakası yoktur aklınıza yanlıs birşeyler gelmesinBu abla bizden oy değil son nefesimizi istese verecek durumdayız şu anHarbiden büyük algı operasyonu seni kutluyorumAma bu fotoğrafı sen koymuş olamazsın sana kalsa Katy Perry'nin şu halini iliştirirdin konuya
Ekli dosyayı görüntüle 55128
Görmediğim için olabilir mi?
Yanlışlıkla elim dislike butonuna gittiGel de bir Harika at parçama
Şarkımı seveceğini umuyorum Tayyip Amca da çok seviyormuşYanlışlıkla elim dislike butonuna gittiSonradan düzeltim like attım haksızlık olmasın diyeÇünkü @mrt-06'nin parçasına da layk attırmıştım
Öyle mi benim neden haberim yok?Şarkımı seveceğini umuyorum Tayyip Amca da çok seviyormuş
Sen elindeki limonu nasıl gördün la, ben 1 saattir inceliyorum fotoğrafı sen söyledikten sonra ancak görebildim limonuO sunucular nedir ya öyle. Son hanımefendiden beni elindeki limon gibi sıkmasını talep ediyorum
Tabii ki ben seçtim.Fotoğrafları da @Harunnn60 seçti değil mi, Katy Perry'nin böyle bir fotoğrafını @Çiğdem- in seçmesi mümkün değil çünkü
İşte gerçek yoldaş zor günlerde bellii olur @Tolstoyevski helal olsun.@Tolstoyevski ne yapıyor gerçekten konusmuyorda
Fotoğrafa bakarken ağzımdan salyalar aktı. Meğerse limondanmışSen elindeki limonu nasıl gördün la, ben 1 saattir inceliyorum fotoğrafı sen söyledikten sonra ancak görebildim limonuSanırım ben başka yerlere odaklanmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?