MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

Fotoğrafları da @Harunnn60 seçti değil mi, Katy Perry'nin böyle bir fotoğrafını @Çiğdem- in seçmesi mümkün değil çünkü :A

O sunucular nedir ya öyle. Son hanımefendiden beni elindeki limon gibi sıkmasını talep ediyorum :A

Bu hafta Yeşilçam filmlerinden oldukça aşina olduğumuz Dudaklarında Arzu ile sizlerleyiz. :)

Dudaklarında arzu kollarında yanlız ben
Sana bakan bir çift göz ben olayım sevgilim
Gününe gecene eş gözünde yaş yine ben
Sana aşık yanlız ben ben olayım sevgilim
Bütün ömrün boyunca kalbinde sevgilin ben
Benliğinde yanlız ben ben olayım sevgilim

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab

oy vermeniz için tuzak kurduk bunada oy vermezseniz tüh size :A :A :A
Bu abla bizden oy değil son nefesimizi istese verecek durumdayız şu an :A Harbiden büyük algı operasyonu seni kutluyorum :A Ama bu fotoğrafı sen koymuş olamazsın sana kalsa Katy Perry'nin şu halini iliştirirdin konuya :A

katy_perry.png

@Doğu benim şarkımı niye görmezden geliyorsun :A
Görmediğim için olabilir mi? :A

Bu abla bizden oy değil son nefesimizi istese verecek durumdayız şu an :A Harbiden büyük algı operasyonu seni kutluyorum :A Ama bu fotoğrafı sen koymuş olamazsın sana kalsa Katy Perry'nin şu halini iliştirirdin konuya :A

Ekli dosyayı görüntüle 55128

Görmediğim için olabilir mi? :A
Hhaha yazıyı okusana ayoll @Harunnn60 ın konukları o seçti benle alakası yoktur aklınıza yanlıs birşeyler gelmesin :A :A :A

O sunucular nedir ya öyle. Son hanımefendiden beni elindeki limon gibi sıkmasını talep ediyorum :A
Sen elindeki limonu nasıl gördün la, ben 1 saattir inceliyorum fotoğrafı sen söyledikten sonra ancak görebildim limonu :A Sanırım ben başka yerlere odaklanmışım :A

Sen elindeki limonu nasıl gördün la, ben 1 saattir inceliyorum fotoğrafı sen söyledikten sonra ancak görebildim limonu :A Sanırım ben başka yerlere odaklanmışım :A
Fotoğrafa bakarken ağzımdan salyalar aktı. Meğerse limondanmış :A Şartlı refleks :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan