MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Yani şimdi bir tarafta ben varım sıvacı arkadaşın diğer tarafta kötü codmin @Bully ve @EFE UYSAL var artık sen daha iyi bilirsin kimin yanında olacağını ben sana bir şey demiyorum
Maalesef yine yalnız kaldın boş sıvacı anca artık böyle boş boş lakırdanırsın bu senin elenmene sebep olacak bilesin

La senin yanında kim dursun, geçen hafta oy bile kullanmadı adamlar seni takan yok

@Doğu zaten senin yanında yer almaz, ikili oynamayı tercih eden bir sıvacımızdır kendisi
Sen öyle san, bak @MEnes de geldi şimdi o sana cevabını verir
Ha oylamayı adil bir şekilde yaparlar o ayrı bir mesele ama benim yanımda dururlar

sarkin iyiyse yine güzellik yaparım sana
Şarkım iyi bence ya, umarım beğenirsin

Sen öyle san, bak @MEnes de geldi şimdi o sana cevabını verir
Ha oylamayı adil bir şekilde yaparlar o ayrı bir mesele ama benim yanımda dururlar

Şarkım iyi bence ya, umarım beğenirsin

basketten bahsetmişsindir ondan
koşturmuştur @MEnes ondan umudu kes bence
Biz her daim dostlarımızın yanındayız sayın sıvacı kardeşlerim. Lakin ki şu aralar yoğunluk hat safhada.
Bu hafta hiç bir yarışmaya oy kullanamadım mesela fark edilmiştir.
Ama bu hafta kritik durumda olan yoldaşımız için elimizi taşın altına koyarız elbette.

nasılda sıvayıp bıraktı
la her hafta yoksun bir bu haftamı tüydüğünü sanıyorsun
insan biraz harbi olur deki ben basketçi sapları seviyorum de canımızı ye
yani yalanda bir yere kadar yutmadık bilesin

Evet bu da @Bully e cevap olmuştur herhalde
Aynen kritik haftalardayız bu dönemde herkes sandığa gidip oyunu kullanmalı
@Doğu sen de dahil

Abartma la 8. haftadayız bunların en fazla 3'ünde kullanmamışımdır. Yoksa basketçilermiş bilmemneymiş onlar bir takım uydurma laflardır.
Elimde olsa yalnız bırakır mıyım hiç sizi gelirim elbette sıvamaya ama boş zaman çok az oluyor foruma girmek zor oluyor.

Evet bu da @Bully e cevap olmuştur herhalde
Aynen kritik haftalardayız bu dönemde herkes sandığa gidip oyunu kullanmalı
@Doğu sen de dahil
Bakalım bu kritik zamanlarda bir şekilde halledip göndereceğiz oylarımızı. Sandıklara sahip çıkmak boynumuzun borcudur.

Zeynep'ten mi bahsediyorsun. Zeynep candır. Emir'i kendine aşık edecek bir sempatisi ve seksapalitisi var.
Zeynep iyidir.
sen bu hafta hakkını kullanmışsın artık başlıktaki afişleri benim isteğimle süslemeye karar verdi @Çiğdem- sen yanlış seçim yapıyorsun
Sunuculara ben de dikkat etmemiştim. Şimdi sen söyleyince baktım da bakmaz olaydım rezalet sunucular
aaa geçen hafta @destere fazilet hanımları konuk etti bu haftada sokak sanati bunları davet etti işte ayoll
haftayada @Harunnn60 başkan konukları seçecek beğenicekmisin bakalım @destere

sen bu hafta hakkını kullanmışsın artık başlıktaki afişleri benim isteğimle süslemeye karar verdi @Çiğdem- sen yanlış seçim yapıyorsun

Emir Kozcuoglu'nun olduğu bir ortamda asla yanlış yapmış olamam. Emir çünkü o. Haftaya Gagacı Harun seçim yapacak haftaya konuya hiç uğrama.