MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

2 değerli arkadaşım beğenmeyince seçmedik tabii, Rafet şampiyon da olsa canınız saolsun sizin

Tam yoruma harika atacaktım ki Mehmet Erdem yorumun kahkaha attırdı gülmek zorunda kaldım

@mrt-06 şampiyon olsa sevinirim bu sezon karşısınada maskotumuz @MasacRE- yi atarız @destere hangisine vericek şaşırır ayoll
Maskotların final gördüğü nerde görülmüş, bir yere kadar kullanıp şutlarsın işte çaktırma

Artık birinci olmam lazım dalga geçiyorlar benle.
Geçenlerde @Doğu aga bir defa da sen birinci ol hep Bully Deniz birinci oluyor şeklinde bir mesaj yazmıştı 9 güldürdü almış.
HHAHAH aaa seninde şampiyonluğun var 1 tanede olsa cnm asıl benim yok emekliye ayrıldım

Cansın.

İşte bu yüzden her hafta 1 veriyorum Mehmet'e.

HHAHAH aaa seninde şampiyonluğun var 1 tanede olsa cnm asıl benim yok emekliye ayrıldım
Bu Şarkı Benim'de gördük en iyi şarkılarla bile istediğin puanı alamadın, emekli olman iyi oldu yani.

Cansın.

İşte bu yüzden her hafta 1 veriyorum Mehmet'e.

Bu Şarkı Benim'de gördük en iyi şarkılarla bile istediğin puanı alamadın, emekli olman iyi oldu yani.
aaa evet @Bully bizim fikirlerimize her konuda önem veriyor sağolsun ama bizde onun fkirlerine önem veriyoruz tabi başka etkenleri saymazsak birebir kendi açımızdan kişişel olarak bir tartışmaya girmedik henüz

bunu son oy yollama tarihi ne zamandı hogatha

Artık birinci olmam lazım dalga geçiyorlar benle.
Geçenlerde @Doğu aga bir defa da sen birinci ol hep Bully Deniz birinci oluyor şeklinde bir mesaj yazmıştı 9 güldürdü almış.

Oyy ben kıyamam sana atacanım benim @Bully çok şampiyon oldu benim favorilerim sen @denizz19 birde @turkuazz üçünüzden biri olursunuz inşallah

@MasacRE- gariban gariban bekliyor @MEnes yine hainlik yapmaz umarım çocuğun sizden başka tutunucak dalı yok zaten

şerlok diye bir arkadaş avrdı o da ağaçkakan hastasıydı sanırım ondanda oy kapsın @MasacRE- yoksa aşık veysele kurban gidecek
bizden ümidi kesebilir bu hafta

Ben sıvacı arkadaşlarıma da zevklerine de güveniyorum
@MEnes de @destere de oyunu gönderip Feridun'a güzel puanlar verecektir

Bir de @Sherlock @FaJi sizin de mutlaka oy göndermeniz lazım siz kaliteden anlıyorsunuz sizlere güveniyorum bakın bu hafta çok kritik lütfen oy gönderin