MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Şarkıları görmedim ama Çiğdem kötü gelmiş dediyse vardır bi bildiği.

Rafet El Roman bu şarkı ile iyi tepkiler almıştı 2-3 hafta paylaştığında. Elenmez bence.

Murat Neyleyim İstanbul'u ile gelmiş ya bence hiç fena bir şarkı değil yani ben bile beğendiysem kötü gitmez diye düşünüyorum ama bilemedim benim zevklerle forumun zevkleri pek tutmuyor malum

Hep sen kurtarıyorsun Aşık Veysel'i farkında değilim sanma
Her hafta tam puan verecek ne görüyorsun bir anlayamadım gitti
bir kere dedeye saygı göstermek lazım yani onu elemek ne haddimize

dedeye sahip çıkalım lafı geldi aklıma şimdi
) tüm diyeceklerimi unuttum

sia nın güzel şarkılarıda var ama tüm şarkılarını sevmiyorum ellie goulding le gel daha iyi
siacı @OzaN
dam üstünden un eler şarkısınıda söylese kız ozan tam puan verir

Başkana güvenip Sia ile geleceğim zaten
Ben 8-9 tane mükemmel şarkısı var diye tesbit ettim. 3-5 hafta dilenerek geçerse final garanti.

Murat Neyleyim İstanbul'u ile gelmiş ya bence hiç fena bir şarkı değil yani ben bile beğendiysem kötü gitmez diye düşünüyorum ama bilemedim benim zevklerle forumun zevkleri pek tutmuyor malum

Neyleyim İstanbul'u orta bir şarkı kötü değil o zaman @Çiğdem- algı yapıyor

adam geniş aileden dolayı 25 izlenmiş ayoll karga gibi sesi var bunu emreden iyi okuyor demek için @MasacRE- gibi olmak lazım galiba

emrenin su gibi berrak temiz sesi var anca ceceli bu konuda emreyle yarısır onunda sesi temiz çünkü koyu bilal karga gibi sesiyle şarkıyı batırmış ama kendi şarkısıdır yabancının şarkısını batırmamıs en azından ayoll

sekiz dokuzu nerden uydurdun taş çatlasa üç dört şarkısı var güzel olan

bak taylor swift le gel muhteşem olur bence

Yoo ben geniş aileyi izlemedim bile ama Fırat Tanış'ın yorumunu daha çok beğeniyorum
Adam ne güzel içten okumuş Emre ruhsuz isteksiz söylemiş, ses her şey demek değildir

Gizli şarkıları var herkes bilmez. Gizli tesbitim. Ozan bile bilmez o efsaneleri.
mesela o gizlilerden bir tanesini günyüzüne çıkar bakalım nasılmış

bir tane kız vardı kafese koymuşlardı kıvranıp duruyordu işte en şatafatlı şarkısı oydu sanırım
)

Ben muratı mayıskralı ve bully a kalası almayın diye kötülüyordum mayıskralı birazda benden çekinip bırakmıstı 2-3 şarkısı dısında sevmem aynı şekilde rafetide ikisinde 3 dısında abartılıcak aşrkıalrı yok muratın biri geçen haftaydı bu hafta yine kötüye dönmüş rafette öyle
.A

Yoo ben geniş aileyi izlemedim bile ama Fırat Tanış'ın yorumunu daha çok beğeniyorum
Adam ne güzel içten okumuş Emre ruhsuz isteksiz söylemiş, ses her şey demek değildir
Emre berrak su gibi okumus pürürssüz sesle bu adam ise karga gibi gaglıyor az bari kalın sesini incelt be adam
@Bully

Ahahaha aynen ya sırf bana olan elemlerinden, bu karga sesliyi kral yaptılar başımıza
Ne güzel söyledin

Geçenlerde @EFE UYSAL'a hediye etmiştim, sen de izle bi ara bu muhteşem düeti

mesela o gizlilerden bir tanesini günyüzüne çıkar bakalım nasılmış

bir tane kız vardı kafese koymuşlardı kıvranıp duruyordu işte en şatafatlı şarkısı oydu sanırım
)

Florida ile olan şarkısı mesela.
Elastic Heart'dan bahsediyorsun oda efsanedir. Chandelier muhteşemdir. Cheap Thrills, The Greatest efsane zaten. Never Give Up çok iyidir. Lion filmi için yapmıştı. Diamonds var. Mükemmel. David Geutta ile iyi bir şarkısı var. Var yani.

Ahahaha aynen ya sırf bana olan elemlerinden, bu karga sesliyi kral yaptılar başımıza
Ne güzel söyledin

aaa hiç birlikte şarkılarını dinlemeden söylüyordum cnm ceceli ile sesleri benziyor türk sanat müziği sanatçıcısı gibi bunlar çünkü böyle popçular çok az var mesala tarkanında sesi böyle türk sanat müziği albümünüde biraz oyüzden başarılı okudu bu üçü dısında böyle temiz sesi olan popçu yok çünkü türk sanat müziği ses tonu var bunlarda

Ne güzel söyledin

Anemm Mustafamm emre ile düet mi yapmuşş bilmiyordum he izlerim şimdi

oylarımı kullandım hrkese başarılar

baktım şarkıya zenci beygir batırmış şarkıyı

ben diyorum niye kliplerinde kendisi gözükmüyor diye? kadındaki tipe bak
o da haklı saklanmakta

o da haklı saklanmakta
kız ikiz sapıklar etiketlerinize bakın
sonra sevişirsiniz mesajlarla

o da haklı saklanmakta

Farklı bi imajı var. Ben seviyorum

Florida iyidir severiz. Sen sevmiyorsan erkek diyedir yoksa tarzı sesi iyidir o grubun.