MusicSurvivor 6.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Recap klipli elticim.

@Tolstoyevski ben sana demiştim.
daha recebi kontrol etme şansım olmadı

Düzelir düzelir sen bol bol dinle şarkıları yine benim şarkımın güzel olduğunu görüp hakettiğim gibi güzel bir puan vereceksindir zaten sana güveniyorum
zaten recebi huzurlu ve mülayim (@Dosi gibi
) bir zamanımda dinleyeceğim öyle son kararımı vereceğim yani ortamla birlikte değerlendirmemde değişecektir ama ilk izlenimim çok pis

Son düzenleme:
Receb'i Çiğdem ayarlıyor onun hatrına +5 puan eklemen lazım.
aaa sen bunun algısına kapılma sakın @OzaN

racap gayet güzel @destere nin derdi başka videoda ilk 1 dakıkasında yatan kırmızı gecelikli kadını görmediği için dün akşmkı düşüncesi değişmiştir

Artık @EFE UYSAL 'ıda yanıma aldım. Hayatını kaydırırım bak benimle düzgün konuş.

Bu hafta aşık veyselin kurbanı kim olacak bakalım ayoll son haftalarda aşık veyseli elelim nasılsa diyenler eleniyor hep

Ben daha oy vereceğim yaa.
Yarın akşam veririm belki

İçimden Murat Dalkılıç elenecek diyor. Neyle geldi o. İyi gelmediyse geçen hafta final puanı aldı bu hafta elendi iyi bi kaos ortamı olur.

Hadi hadi, elemeye gücümüz yetmiyor demiyorsunuz da

Benim kudretimi sınama. Pişman olursun.
Sen niye elenmedin cidden.s.s Neyse senden önce elenmesi gerekenler var. Sıranı bekle. beni gaza getirip erken elenmek istiyorsan nafile.

aaa yarın akşam oylarsın cnm yeterki son güne bırakma

murat kötü gelmiş @MasacRE- yine kurtulur inş ayoll elenirse üzülürüm

zaten en güzel kısmıda kırmızılı kadının olduğu yerdi onu çıkmış geriye bişey kalmamış mirketin nesini seyredeceğiz

Bu hafta aşık veyselin kurbanı kim olacak bakalım ayoll son haftalarda aşık veyseli elelim nasılsa diyenler eleniyor hep
inşallah @sokak santi elenir ne diyim
keşke yarışsaydıda kafasında birleri patlatsaydım acayip sinir oldum seçtiğin pis başkana

inşallah @sokak santi elenir ne diyim
keşke yarışsaydıda kafasında birleri patlatsaydım acayip sinir oldum seçtiğin pis başkana
Murat kötü gelmişse yazdım buraya elenir.
Aşık Veysel haftaya gider sonrası belli olmaz.
Murat iyiydi bence bu hafta Rafet El Roman kötü gelmiş
Ama bu sefer Aşık Veysel gider herhalde ya
sokak sanatini yarışmacı yapmamak için başkanlığa aldım ayoll

@MasacRE- ye sahip çık bu hafta çok önemli

Murat iyiydi bence bu hafta Rafet El Roman kötü gelmiş
Ama bu sefer Aşık Veysel gider herhalde ya

Şarkıları görmedim ama Çiğdem kötü gelmiş dediyse vardır bi bildiği.

Rafet El Roman bu şarkı ile iyi tepkiler almıştı 2-3 hafta paylaştığında. Elenmez bence.

sokak sanatini yarışmacı yapmamak için başkanlığa aldım ayoll

@MasacRE- ye sahip çık bu hafta çok önemli
en iyisini yapmışsın diyemeyeceğim keşke başkan yapacağına temizlikçe yapsaydında senin konunun dip köşelerini temizleseydi kendisi kadar pis beziyle