bir tarafına pudra sür hararetini alır gereksiz başkanKaşınma sabrımızı taşırma.
noldu çarpık bacak kıskandın tabi benim sevgi yumağına çevrilişim seni sarstı dimi
bir tarafına pudra sür hararetini alır gereksiz başkanKaşınma sabrımızı taşırma.
noldu çarpık bacak kıskandın tabi benim sevgi yumağına çevrilişim seni sarstı dimi
hhahaha sizin üstadınız sayılır sonucta eski başkan olarak ayoll
Sorma sorma.bir tarafına pudra sür hararetini alır gereksiz başkanallah seni var ya .. ne diyimhogatha beni kimlerle muhattap ettin seçimin batsın
noldu çarpık bacak kıskandın tabi benim sevgi yumağına çevrilişim seni sarstı dimi)
bir tarafına pudra sür hararetini alır gereksiz başkanallah seni var ya .. ne diyimhogatha beni kimlerle muhattap ettin seçimin batsın
noldu çarpık bacak kıskandın tabi benim sevgi yumağına çevrilişim seni sarstı dimi)
dibin düşsün sokak kertenkelesiAllah senin de ... diyelim o zaman.)
niye kışlığım birde onu sor
bir tarafına pudra sür hararetini alır gereksiz başkanallah seni var ya .. ne diyimhogatha beni kimlerle muhattap ettin seçimin batsın
zaten zamanında öyle bişey olmasaTürkan Şoray hep güzeldi ama zamanında bir başka güzelmiş.
Yaşlılara hiç saygısı yok bu çocuğun.zaten zamanında öyle bişey olmasa
kim ne yapsın böyle bişeyi ?
saygım var yani doğruyu söylemek lazım saygım varda sevgim yok
zaten zamanında öyle bişey olmasa
kim ne yapsın böyle bişeyi ?
evet yani son kullanım tarihinden sonra yeni limanlara yelken açmak şartYaşlanınca @Çiğdem- dahil kadınların 10'da 9'u böyle oluyor zaten, önemli olan gençlikte nasıl olduları, sen gençliğine bak.
saygım var yani doğruyu söylemek lazım saygım varda sevgim yok
Yaşlanınca @Çiğdem- dahil kadınların 10'da 9'u böyle oluyor zaten, önemli olan gençlikte nasıl olduları, sen gençliğine bak.
Türkanın eski halini değil yeni halini seviyorum bendeAllah senin de ... diyelim o zaman.)
Türkanın eski halini değil yeni halini seviyorum bendeAjda gruda fatma grik diye sıralama yapabiliriz şuankı hallerine demekki bende kadın sanatçı sevebliyormusum ayoll
@xemrexxx
tüm romantizim yine içine ettin dayanamadın ayollevet yani son kullanım tarihinden sonra yeni limanlara yelken açmak şart
Huyu suyu kurusun.
Ayy görende hiç yaşlanmayacak kendisi sanır erkekler kadınlardan daha erken çöküyor dikkat etmedikleri için yanı destere düşünsün bence kullanım tarihi onun geçerseorda heyecana gelip lafımı şaşırmışım kadınlar her daim güzeldir diyecektimlafta nasıl öyle oraya savrulmuş hayret
vıyy en ufak açığımı kolluyor dümbük allah kahretsinHuyu suyu kurusun.
bir benim senaryoma bakarmısın bir @desterevıyy en ufak açığımı kolluyor dümbük allah kahretsin
ben hogathayla aramı düzeltirim hiç boşuna yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?