adaletli juri olduğunu gösterdin cnm ama 1 puan verdiğinde baya şok geçirecekBende şaşırdım baya doğrusuTiksinirim normalde
adaletli juri olduğunu gösterdin cnm ama 1 puan verdiğinde baya şok geçirecekBende şaşırdım baya doğrusuTiksinirim normalde
Evet ona hiç beklemediği şekilde vurucam puanıadaletli juri olduğunu gösterdin cnm ama 1 puan verdiğinde baya şok geçirecek
Evet ona hiç beklemediği şekilde vurucam puanı
@MasacRE- Başkanımızı etkilemiş bu hafta hadi iyisin ayollBu hafta Tam puanım normalde Erkin Amcanın olacaktı ama malesef berbat Recap seçiminden dolayı 2 puan kırdım ve tam puanım başka bir isme gitti.
Yıldızların Altında sevdiğim bir Kargo şarkısı ama Zeki bey bu şarkıya farklı bir hava katmış. Daha derin geldi. tabi hala favorim Kargo yorumu.
Feridun bu hafta malesef iyi gelmiş. 4 puan vermek için yola çıkıp 4 puan fazlasını vermek zorunda kaldım galiba 3te olabilir
Emre Altuğ yine sürpriz bir şekilde gelmiş. Nakaratını çok duymam hoşuma gitti.
Rafet El Roman iyiydi. Kazım Koyuncu kötü gelmiş. Aşık Veyselde pek hisli gelmedi.
Mirkelam orta düzey gelmiş. Ortalarda yer aldı.Ferhat Göçer kötü gelmiş..
Murat Dalkılıç iyi gelmiş. Bi güzellik yap sevdiğim bi şarkısı.
Başka kimse yok sanırım.😛
Bende çok etkilendim bu hafta beklemediğimiz şekilde beni etkiledi
Bende çok etkilendim bu hafta beklemediğimiz şekilde beni etkiledi
Bu hafta Tam puanım normalde Erkin Amcanın olacaktı ama malesef berbat Recap seçiminden dolayı 2 puan kırdım ve tam puanım başka bir isme gitti.
Yıldızların Altında sevdiğim bir Kargo şarkısı ama Zeki bey bu şarkıya farklı bir hava katmış. Daha derin geldi. tabi hala favorim Kargo yorumu.
Feridun bu hafta malesef iyi gelmiş. 4 puan vermek için yola çıkıp 4 puan fazlasını vermek zorunda kaldım galiba 3te olabilir
Emre Altuğ yine sürpriz bir şekilde gelmiş. Nakaratını çok duymam hoşuma gitti.
Rafet El Roman iyiydi. Kazım Koyuncu kötü gelmiş. Aşık Veyselde pek hisli gelmedi.
Mirkelam orta düzey gelmiş. Ortalarda yer aldı.Ferhat Göçer kötü gelmiş..
Murat Dalkılıç iyi gelmiş. Bi güzellik yap sevdiğim bi şarkısı.
Başka kimse yok sanırım.😛
Recep süresi 60 saniye olacaktı normalde ama o müzik kısmının kalitesi yüzünden 90 saniyeye çıkardım, bence sırf söz yok diye o kısım kötü bulunmamalı, şarkı ve müziğin armonisi ancak öyle hissedilir zira. 90 saniye boyunca sürekli şarkı söylenmesi insanın başını ağrıtıır, büyük sanatçıların eserlerinde hep dinlenme noktası vardır, rap değil zira bu.
Bu hafta bir tag var ve her dilden dile getirdik.
#Erkin go home.
#Эркин иди домой.
#إركين العودة إلى ديارهم.
#Erkin evə getmək.
#Erkin να πάει στο σπίτι.
Beni rahatsız eden o değildi. Recabın alakasız yerde kesilmiş olmasıydı.Recabın kesildiği yeri beğenmedim.
İngilizce, Rusça, Arapça, Azerice, Yunanca.atacan bu hangi dil böyle
İngilizce, Rusça, Arapça, Azerice, Yunanca.
Süre sıkıntısı yüzünden ikinci nakaratı duyamadık sahiden ama şarkı yapısı gereği ya 60 saniye olacaktı ya da 1.45.
Erkin evine git yazıyor.ne yazıyo bakem şu yaşlı teyzene tercüme et bakem
İşte o dediğin nokta beni rahatsız etti. Keşke şarjı ortadan başlasaydıda sonu düzgün bitseydi. Hata etmişsin
İşte o dediğin nokta beni rahatsız etti. Keşke şarjı ortadan başlasaydıda sonu düzgün bitseydi. Hata etmişsin
Elenecek kadar değildir herhalde.Ki şu ana kadar geldiğim Şaşkın'dan sonra en iyi şarkısıydı bana göre. Haftaya da bu tarza yakın bir şarkıyla geleceğim, 9.hafta ve sonrasında ise bam bam bam.
Bana düşük yol verenlerden intikam almaya kalksak 1 sezon dizi olur, pis elemler :SSana düşük vermişti senin intikamını alıyorum.😛
Tamam hanım ağam, uymamhahah @Harunnn60 görmesin aman
Sen buna uyma ayoll senide tarafına çekmeye çalısıyor intikamını alıyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?