MusicSurvivor 6.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Diğer düşündüğüm şarkıdan vazgeçtim bunu kullandım ama neyse ki bu şarkının klibinde de kız var
benim şimdi yorumladığım şarkıyla gelmiyormusun kafam karıştı şimdi
biz boşunamı yorumladık ?

Hadi sütünü iç doğru yatağa cicili bicili rüyalar görmeye ayıcıklı pijamanıda giy

@destere @Bully
hazır görümcek inzivaya çekilmişken bizde gidip ayışığında fındık toplayalım

benim şimdi yorumladığım şarkıyla gelmiyormusun kafam karıştı şimdi
biz boşunamı yorumladık ?

Yok yorumladığın şarkıyla geliyorum
Daha önce bir resim atmıştım ya bunu düşünüyorum diye ondan vazgeçtim
Bak vazgeçtiğim şarkı bu.

Yok yorumladığın şarkıyla geliyorum
Daha önce bir resim atmıştım ya bunu düşünüyorum diye ondan vazgeçtim
Bak vazgeçtiğim şarkı bu.

burdada kız 10 üzeri 10 , şarkı ise10 üzeri ikiydi yani nerdeyse dengedeymiş iki şarkıda
)

Ben de bu 5 şarkıyı en son düşünüyordum zaten bir de Kavak Yelleri var Nilüfer'le olan düet o da iyi gider diye düşünüyorum. Geriye sadece 1 hafta boşluk kalıyor orası çok kritik gibi geliyor bana
Bak Nilüfer'le düeti unutmuşum ben
O boşluk senin kaderini belirleyecek gibi, hakkında hayırlısı olsun bakalım

Hadi sütünü iç doğru yatağa cicili bicili rüyalar görmeye ayıcıklı pijamanıda giy

@destere @Bully
Kız son zamanlarda hastalıktan dolayı o kadar yatıyorum ki uyku gelmek bilmedi bugün
Söz'ün 1 saatlık kısmını daha izler öyle yatarım bari

burdada kız 10 üzeri 10 , şarkı ise10 üzeri ikiydi yani nerdeyse dengedeymiş iki şarkıda
)

O zaman diğerini kullanmam daha iyi olmuş sen şimdi burada kız falan diyorsun ama sonuçta şarkıya göre puan veriyorsun

Neyse Better Call Saul izleyelim hadi millet yattı artık burada durmanın bir alemi yok

eveeet geldik ağaçkakana

şarkı 10 üzeri beş
klipteki kız 10 üzeri 9 ortalaması kaç eder
neyse son kararı recepte veririm
Kılçık ve Ördek beylerin şarkılarını yorumlamamışsın

İyileşiyorsun demekki enerjin yükselmeye baslıyor
sözü tamamlada yat bari zaten 4 ü bulur yatman

bugün izlemiştim bende nasıl gidiyor bölüm

kazım koyuncunun bildiğimiz tarzına aykırı bir şarkı ? neyse hakkında hayırlısı olsun diyelim
)

Sende durum ne bu sezon sanki sen de pek iyi gidemiyor gibisin genelde orta sıralarda ilerliyorsun nerede o geçen sezon final puanlarını silip süpüren Gökhan Türkmen nerede Emre Altuğ

İyileşiyorsun demekki enerjin yükselmeye baslıyor
sözü tamamlada yat bari zaten 4 ü bulur yatman

bugün izlemiştim bende nasıl gidiyor bölüm
Evet enerjimiz yerine gelmiş güzel

İşte kız isteme sahnesinden yeni çıktım, harika gidiyor her zamanki gibi

zülfü livaneliye saygımız vardı bu şarkıyla birlikte ona saygımızıda yitirdik

Sende durum ne bu sezon sanki sen de pek iyi gidemiyor gibisin genelde orta sıralarda ilerliyorsun nerede o geçen sezon final puanlarını silip süpüren Gökhan Türkmen nerede Emre Altuğ
Bu sezon frene basıp gençlerin önünü açalım dedik

Emre Altuğ belki önceki yarıştığım sanatçılar kadar sevilmiyor olabilir ama çok güçlü şarkılarım var yani sıkıntı yok
Güveniyorum ben sanatçıma, yine üst sıraları zorlayacağımdan kuşkum yok

2 haftadır hemşerimin moralini bozuyorsun geçen haftada kötü dediniz konser falan 5.oldu
.A @mesmeso61
hain @vadikızı beni etiketlememiş sanırım şarkısını bulamadım neyse bende onu pas geçerim ne hali varsa görsün
nerdeyse bu hafta kılçıktan hoşlaşacaktım ama işte bu etiketlenmeme olayı kötü oldu
)

Yanına Kalmaz Şarkısı
şarkı nerde böyle bişey ifade etmiyor görmek lazım