MusicSurvivor 6.Sezon 6. Hafta Oylama Başladı

Helal olsun, izliyorum ben de
Yalnız rakip çok tehlikeli geliyor, umarım iyi savunma yapabilirsiniz
bu hafta şarkıalrımız iyi geliyor güzel hafta olucak

izle tabikide yurt dışı maçında galatasaray fener babamla hepsini destekliyoruz milli maç sayılır

bu hafta şarkıalrımız iyi geliyor güzel hafta olucak

izle tabikide yurt dışı maçında galatasaray fener babamla hepsini destekliyoruz milli maç sayılır

Ben kahvemi yudumlarım diye düşünüyorum
Ama benden bir ipucu, gereksiz yere koz harcamasınlar bu hafta

Deplasmanda gol atmak çok önemlidir, önemli bir avantaj elde ettiniz umarım bozulmaz bu güzel gidişat

Deplasmanda gol atmak çok önemlidir, önemli bir avantaj elde ettiniz umarım bozulmaz bu güzel gidişat

Bir günde kahve yudumlama be bir gündee

Özge buna kızıp mendil fırlatıyor. Başlık mendil fırlattı gibi bir şeydi. İzle anlarsın.

ayy ilginçmiş yaa

Bi ara paylaşmıştım profilimde. Bak seversin o videoda ki samimiyeti. Başlık mendil falandı.

Niye bi emoji koydun. Korku belirtileri bunlar.
hahaha nelere dikkat ediyorsunuz @sokak sanati

koz kullanılıyor işte herkes iyi geliyor @Bully
bu sezondan benim albümüm 2.sezon gibi ayrı bir tat alıyorum böyle dengeli olması

ben @sürgünüm e dedim ayoll lyon ismini ilk defa duyuyorum ozaman güçsüz takımdır rahat yeneriz demiştim futbol cahilide ara sıra doğruyu gösterir

Kız sen cidden neden tek emojiye döndün. Mezarlıktan mı durttuler seni yoksa şu meşhur Giresun adasında bir zindan varmış oradan mi dürttüler. Korkutma beni.

Kullansınlar bakalım ekmeğimize yağ sürsünler yine
1 sezon daha çıkartırsın bence

@vadikızı ablam harika strateji uyguluyor mesela şu ana kadar, yarışmanın gizli favorilerinden bence @destere'nin kılçığı

Tahtalara vurr bee nazar değdircen şimdii @destere selime sevdiremesemde gayet iyi ilerliyorum
kılçık deme sanatçımaa totona vurum haa

Kız sen cidden neden tek emojiye döndün. Mezarlıktan mı durttuler seni yoksa şu meşhur Giresun adasında bir zindan varmış oradan mi dürttüler. Korkutma beni.
hahaha @Harunnn60 geldi tehdit edip gitti ayoll

@Bully sen yinede en kötü ilk 6 oynarsın böyle etkili slowlar seviliyor sensiz olmuyor dısındada gayet güzel 4 hafta geçirdin

İşte gerçek ben herkes benim etiket listemi alınca istenmeyen tüyler Yok olmuş