MusicSurvivor 6.Sezon 6. Hafta Oylama Başladı

Resim berbat hepsinin kafası kocaman çıkmış. Tam senin tarzın koca kafa.
haftaya sen söyle ozaman sunucuları seninkileri görelim ayoll

Adam sıradanlığa tepki olarak doğmuş. Daha Vay Anasını Sayın Seyirciler, Kokoreç, Bi Fotoğraf Çekinebilir Miyiz, Mirkelam'ın Önerisi, Bağırıyorsam Bir Sebebi Var gibi şarkılarımız var.
kokoreç çok iyi özellikle mirkelam albümünde neden kullanılmamış anlamadım yada benmi fark etmedim

Adam sıradanlığa tepki olarak doğmuş. Daha Vay Anasını Sayın Seyirciler, Kokoreç, Bi Fotoğraf Çekinebilir Miyiz, Mirkelam'ın Önerisi, Bağırıyorsam Bir Sebebi Var gibi şarkılarımız var.
Kokoreç ve Bi Fotoğraf güzeldir iyi alır benden tabi elenmezsen
Diğerlerini hatırlayamadım şu an

Şöyle alnı şanlı bir Emir Kozcuoğlu, kardeşi Asu Kozcuoğlu ve Zeynep Soydere süper olur. Bu üçlü ortalığı inletir.
fotolara bakmadan söylüyorum üçünüde isim oalrak tanımıyorum ayoll fotolarına baksam belkş tanırım ama önemli olan isim olarak tanımak

Şarkıyı başka bulamadım.
HENÜZ dinlemedim şarkını ama yorumalra göre konser versionumu yanı orjinal kayıdı yokmu gerçi hertürlü kabul ediliyor ama puanları etkilemez inş ama şarkı efsane

Bir bakayım var mı başka versiyonu.

Ben seviyorum zaten benim bu hafta ki göz kanama sorunuma şifa olacak gelecek hafta bu konuklar.

Haftaya da Fazilet ve Kızlarını al Destere sevinsin.
@destere nin kızlarınımı sunucu alayım
destereye büyük kıyak olur bilmiyorum oylarınıda son haftalar geç gönderiyor
diğer sıvacı @MEnes de file vermeye basladı bu hafta yollamazsa oklavamı hatırlatıcam mecbur unutmuş olabilir

@destere bu kadar sapı gösterip oy verdiğine şükret.
Enes'e kızılcık sopası ile vurmak gerek artık. Çok azdı. Daha @Doğu gelecek onunla işin zor

Etiketlememiş yada özellikle etiketlemeyen birinin listesinden almış olduğun için olabilir.

Sen şarkı mı paylaştın nerde bana etiket gelmedi.
şarkısı çok bilindik ama hayranlarda katılıyormuş şarkıya biraz eleştiri gelmiş

mesmeso başkan umutada göster şarkını

bu hafta iyi olucak gibi rafet bile iyi gelmiş
@turkuazz