MusicSurvivor 6.Sezon 3.Hafta Sonuçları

Elendim çok az oy farkıyla.. O anlaşılma beni bitirdi...

Gerçekten özür dilerim ama ben orda 1, 2, 3 diye sıralama yapmıştım. Ondan dolayı @Çiğdem-'de yanlış anlamış. Hayde şarkısına 1, Kızım şarkısına 2 puan vermeyeceğimi, oradaki sayıların puanlama için değil sıralama olarak yapmış olduğum anlaşılır diye düşünmüştüm. Benim hatam, tekrar kusura bakma.

Ben sana suç bulmuyorum da kardeşim hatanın en sonda fark edilmesine çok kırıldım tam hesaplamalarımda kurtulmuştum elenmekten şimdi yolcuyum.Bende senin gibi söylüyorum hep 15 en yüksek oluyodu bende sende de öyledir dedim şoka uğradım.

Çiko hata ile beni eledi...

Tam elenmekten kurtuldum derken hayal kırıklığına uğradın tabii haklısın ama bir hata olmuş işte yapacak bir şey yok
Kimse böyle olsun istemezdi, sinirlisin şu an, kelimelerini dikkatli seç.

Ben konuya girip, bir yanlış anlaşılma olduğunu fark ettiğim anda yazdım. Söyleyebileceğim ve yapabileceğim başka bir şey yok sanırım.

Ah ah eli masalı çiğdem. Gül gibi oğlanı harcadı.s.s @EFE UYSAL geçmiş olsun mod'um.

O değilde Erkin usta göz açtırmıyor. Efsane resmen
@Tolstoyevski

@Tolstoyevski bu başarıyı kendi başarım olarak kabul ediyorum
bak finallik şarkıyı liste dışı bırakmışsın

@mesmeso61 tebrikler.
@Bully tebrikler

@EFE UYSAL geçmiş olsun. Ben sana söyledim elenirsin diye. Slow parçalara hakkını vermeyen bu parçayıda hayli hayli kıyar

Bu şarkının bu kadar kötü gideceğini hiç beklemezdim hakkını alamadı enazından elenmemeliydi.

Final puanı alamadım ama üzgün değilim Kızım şarkısını kullanmayı düşünmüyordum ama içimde kalacaktı çünkü seviyordum 5.olmak güzel.
Adım adım gidiyorum sıkıntı yok.

Final puanı alan @mesmeso61 @Tolstoyevski ve @Bully tebrikler

@mrt-06 sen de kıl payı kaçırmışsın

@EFE UYSAL şarkın güzeldi ama halk sevmemiş üzgünüm çok güzel şarkılar vardı listende boşa gittiler
Keşke Dın Dın ilk hafta olsaydı.

Haftaya çok iyi geliyodum iddialı parçayla enazından elenmezdim birde bu parça popüler ve radyolarda sıkça çalınan bir parçaydı elenmek kanıma dokundu.

Her hafta aynı şey oluyor.

Tebrikler arkadaşlar @mesmeso61 @Tolstoyevski @Bully

3-4 puan fazla vermez final puanı alanlar değişiyormuş neyse ki hakettigini verdim herkese demek ki hakedilen buymuş.