Rica ederim abla. Sanırım şuan ki oylarımın sıralaması doğru.
İnşallah ablacım
Rica ederim abla. Sanırım şuan ki oylarımın sıralaması doğru.
Senin icin sona biraktim oyu. Dert yanmiştin sonlarda düşükler açıklanıyor diyeHocam çok teşekkürler @Dosi
40 YILIN BASI OY VERDİN ONUDA Doğru oylamamssın ayol sistemi eskiden bliyordun şimdi uğraşıcaz
sherlock oyları buymuş puan durumuna geçiricem son oyu verdikten sonra az bekleticem yanı ortalık akrısıcak
@Sherlock oyları
15 ) Kazım Koyunca - Hayde
14) Ferhat Göçer - Kızım
13) Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez
12) Mehmet Erdem - Dünya Dönüyor
11) Murat Dalkılıç - Dönmem
10) Erkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldum
9) Rafet El Roman - Bir Melek Diliyorum
8 Feridun Düzağaç - Hayat Neden Şekil Yapıyor
7) Zeki Müren - Ağlama Değmez Hayat
6) Gökhan Tepe - Seninle Her Yere
5) Mirkelam - Aşkımsın
4 Gökçe - Vay Be Ben Neymişim
3) Betül Demir - Helalleşemedik
2) Emre Altuğ - Tek Aşkım
1) Emre Kaya - Dın Dın
Yapma be, hayal kırıklığına uğradım şu an. ss
Yanlış anlaşılma ile elendim güya çok sinirliyim...
oan aceleyle oylarınıza bile bakmıyorum ayoll koğyalayıp geçiyorum emtin belgesine sonrada puan durumuna geçiriyorum zaten azda geç yolladın sen hemen koyalayıp puan durumuna aktardım neyse bundan sonra ens evdiğine en yüksek verirsin efeyi üzdün ama puan durumu nası şekillendi bende bilmiyorum bakalım ne olmuşBen Emre Kaya'ya 15 puan verip, Kazım Koyuncu'ya 1 puan verebilecek birisi miyim?
Elendim çok az oy farkıyla.. O anlaşılma beni bitirdi...oan aceleyle oylarınıza bile bakmıyorum ayoll koğyalayıp geçiyorum emtin belgesine sonrada puan durumuna geçiriyorum zaten azda geç yolladın sen hemen koyalayıp puan durumuna aktardım neyse bundan sonra ens evdiğine en yüksek verirsin efeyi üzdün ama puan durumu nası şekillendi bende bilmiyorum bakalım ne olmuş
oan aceleyle oylarınıza bile bakmıyorum ayoll koğyalayıp geçiyorum emtin belgesine sonrada puan durumuna geçiriyorum zaten azda geç yolladın sen hemen koyalayıp puan durumuna aktardım neyse bundan sonra ens evdiğine en yüksek verirsin efeyi üzdün ama puan durumu nası şekillendi bende bilmiyorum bakalım ne olmuş
Çok incesin. 😉Senin icin sona biraktim oyu. Dert yanmiştin sonlarda düşükler açıklanıyor diye
Şuanki puan listenden yanlış ekledigin puanlari sanatcilara baka baka eksilt mesela Kazımdan 1 puan eksilt vs. sonra düzgününü ekle yoksa hata yaparsinoan aceleyle oylarınıza bile bakmıyorum ayoll koğyalayıp geçiyorum emtin belgesine sonrada puan durumuna geçiriyorum zaten azda geç yolladın sen hemen koyalayıp puan durumuna aktardım neyse bundan sonra ens evdiğine en yüksek verirsin efeyi üzdün ama puan durumu nası şekillendi bende bilmiyorum bakalım ne olmuş
Çok teşekkürler elticim. @desterepuan durumu birazdan gelicek bir düzenleme yapıcam için az bekleticem 12 de gelir büyük ihtimalle
@destere oyları
Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez = 15 puan
Zeki Müren - Ağlama Değmez Hayat = 14 puan
Kazım Koyuncu - Hayde = 13 puan
Erkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldum = 12 puan
Betül Demir - Helalleşemedik = 11 puan
Feridun Düzağaç - Hayat Neden Şekil Yapıyor = 10 puan
Emre Altuğ - Tek Aşkım = 9 puan
Rafet El Roman - Bir Melek Diliyorum = 8 puan
Gökhan Tepe - Seninle Her Yere = 7 puan
Mirkelam - Aşkımsın = 6 puan
Gökçe - Vay Be Ben Neymişim = 5 puan
Ferhat Göçer - Kızım = 4 puan
Emre Kaya - Dın Dın = 3 puan
Murat Dalkılıç - Dönmem = 2 puan
Mehmet Erdem - Dünya Dönüyor = 1 puan
Şuanki puan listenden yanlış ekledigin puanlari sanatcilara baka baka eksilt mesela Kazımdan 1 puan eksilt vs. sonra düzgününü ekle yoksa hata yaparsin
@EFE UYSAL'dan özür dilerim ancak bu konuda sorumluluk kabul etmiyorum, sorumluluk @Çiğdem-'e aittir.
10 dakıkaya geliyor puan durumu hadi ben kaçtım bakalım ne olucakElendim çok az oy farkıyla.. O anlaşılma beni bitirdi...
O hatayı bir daha yapamaz
Şarkın bence güzeldi ama dediğim gibi nakarat sıkıntılı inşallah elenmemişsindirElendim çok az oy farkıyla.. O anlaşılma beni bitirdi...
Çiko hata ile beni eledi...O hatayı bir daha yapamaz