MusicSurvivor 6.Sezon 3.Hafta Sonuçları

40 YILIN BASI OY VERDİN ONUDA Doğru oylamamssın ayol sistemi eskiden bliyordun şimdi uğraşıcaz :A :A :A

sherlock oyları buymuş puan durumuna geçiricem son oyu verdikten sonra az bekleticem yanı ortalık akrısıcak :A

@Sherlock oyları
15 ) Kazım Koyunca - Hayde
14) Ferhat Göçer - Kızım
13) Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez
12) Mehmet Erdem - Dünya Dönüyor
11) Murat Dalkılıç - Dönmem
10) Erkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldum
9) Rafet El Roman - Bir Melek Diliyorum
8 Feridun Düzağaç - Hayat Neden Şekil Yapıyor
7) Zeki Müren - Ağlama Değmez Hayat
6) Gökhan Tepe - Seninle Her Yere
5) Mirkelam - Aşkımsın
4 Gökçe - Vay Be Ben Neymişim
3) Betül Demir - Helalleşemedik
2) Emre Altuğ - Tek Aşkım
1) Emre Kaya - Dın Dın

@Bully ben mi 3üm sen mi 3sün bir bak bakalım sonra hak geçmesin :A

@Bully

Yanlış anlaşılma ile elendim güya çok sinirliyim...
Ben Emre Kaya'ya 15 puan verip, Kazım Koyuncu'ya 1 puan verebilecek birisi miyim? :A
oan aceleyle oylarınıza bile bakmıyorum ayoll koğyalayıp geçiyorum emtin belgesine sonrada puan durumuna geçiriyorum zaten azda geç yolladın sen hemen koyalayıp puan durumuna aktardım neyse bundan sonra ens evdiğine en yüksek verirsin efeyi üzdün ama puan durumu nası şekillendi bende bilmiyorum bakalım ne olmuş :A

oan aceleyle oylarınıza bile bakmıyorum ayoll koğyalayıp geçiyorum emtin belgesine sonrada puan durumuna geçiriyorum zaten azda geç yolladın sen hemen koyalayıp puan durumuna aktardım neyse bundan sonra ens evdiğine en yüksek verirsin efeyi üzdün ama puan durumu nası şekillendi bende bilmiyorum bakalım ne olmuş :A
Elendim çok az oy farkıyla.. O anlaşılma beni bitirdi...

@EFE UYSAL'dan özür dilerim ancak bu konuda sorumluluk kabul etmiyorum, sorumluluk @Çiğdem-'e aittir. :A

Şuanki puan listenden yanlış ekledigin puanlari sanatcilara baka baka eksilt mesela Kazımdan 1 puan eksilt vs. sonra düzgününü ekle yoksa hata yaparsin

puan durumu birazdan gelicek bir düzenleme yapıcam için az bekleticem 12 de gelir büyük ihtimalle :A

@destere oyları
Aşık Veysel - Güzelliğin On Para Etmez = 15 puan
Zeki Müren - Ağlama Değmez Hayat = 14 puan
Kazım Koyuncu - Hayde = 13 puan
Erkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldum = 12 puan
Betül Demir - Helalleşemedik = 11 puan
Feridun Düzağaç - Hayat Neden Şekil Yapıyor = 10 puan
Emre Altuğ - Tek Aşkım = 9 puan
Rafet El Roman - Bir Melek Diliyorum = 8 puan
Gökhan Tepe - Seninle Her Yere = 7 puan
Mirkelam - Aşkımsın = 6 puan
Gökçe - Vay Be Ben Neymişim = 5 puan
Ferhat Göçer - Kızım = 4 puan
Emre Kaya - Dın Dın = 3 puan
Murat Dalkılıç - Dönmem = 2 puan
Mehmet Erdem - Dünya Dönüyor = 1 puan
Çok teşekkürler elticim. :bhr: @destere

Şuanki puan listenden yanlış ekledigin puanlari sanatcilara baka baka eksilt mesela Kazımdan 1 puan eksilt vs. sonra düzgününü ekle yoksa hata yaparsin
@EFE UYSAL'dan özür dilerim ancak bu konuda sorumluluk kabul etmiyorum, sorumluluk @Çiğdem-'e aittir. :A
Elendim çok az oy farkıyla.. O anlaşılma beni bitirdi...
10 dakıkaya geliyor puan durumu hadi ben kaçtım bakalım ne olucak :Z

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961