MusicSurvivor 6.Sezon 3 .Hafta Oylama Başladı

Çağla Şikel'le boşandıklarına göre şarkının da bir hükmü kalmamıştır gönül rahatlığıyla 1 verebilirsiniz arkadaşlar

Salla gitsin şunu yaa ne tribine katlanıyoruz.
Ayrıca konuda döven sensin şimdi de bize atar yapıyorsun. Sense iki taraflı oynuyorsun hee.
biz hogathayla dövüşürüz sevişiriz sanane pis sokak kedisi

hem sense diye yazılmaz sen ise demen lazımdı sense diyince sense8 aklıma geldi yine kafam riley e gitti
ikinci sezonu ne zaman başlayacaktı

Çağla Şikel'le boşandıklarına göre şarkının da bir hükmü kalmamıştır gönül rahatlığıyla 1 verebilirsiniz arkadaşlar
Adamın hayatında şu an biri var mı yok, demek ki şarkı geçerliliğini koruyor

biz hogathayla dövüşürüz sevişiriz sanane pis sokak kedisi

hem sense diye yazılmaz sen ise demen lazımdı sense diyince sense8 aklıma geldi yine kafam riley e gitti
ikinci sezonu ne zaman başlayacaktı

Kediler nankördür kedi deme bence çünkü hiç nankör biri değilim.
)

Bende Kala ile Wolfgang'u hatırladım. Ne muazzam bir çift.

Kediler nankördür kedi deme bence çünkü hiç nankör biri değilim.
)

Bende Kala ile Wolfgang'u hatırladım. Ne muazzam bir çift.
wolgang biraz daha usturuplı giyinip kızın önünde dalbaşak dolaşmasa bende çifte saygı duyacağımda yalnız wolfgang sıpasına güvenimiz yok

ben @destere yi herzaman kendi haline bırakıyorum ayoll nasılsa dönüp dolasıp kürkçü dükkanına dönüyor
en iyisini yapıyorsun keşke kürkçü dükkanına dönerken yanıma aldığım üç beş kumayıda kabul etsen nolurdu ?
)

Hoşuna gidiyor galiba.

Tek aşkım demiş boşanmış olmadı bu Emre bey bizimle değilsiniz
Belki hala aşık ne biliyon
Evlilik yürütmek başka, aşk başka

Ne zaman Emre Altuğ'un hayatına başka birisi girer o zaman bu şarkı geçersiz sayılır

şarkıları yapmaya baslayacam bu akşam bu şarkıyla yarışıyorsun değilmi değiştiricekmisin