MusicSurvivor 6.Sezon 3 .Hafta Oylama Başladı

hahah aa iyi yapmışsın aman @mrt-06 yı aldatma o konuda cnm tek nunla sevişmeye devam

bak bu da güzel bir şarkıymış, şimdi böyle uluorta şarkıyı paylaşırsan zamanı gelince değeri düşecektir yani şarkı yalama olacaktır
bu tarz güzel şarkıları yarışma için sakla günü gelince yayınlaki şarkının etkisi eskimesin

@Çiğdem- şu çocuğa iyilik yapsana etiket için. Sunucu az işe yara.
la o böcük betülü batırdı resmen bırak elensin öyle arada kaynasın bizde kurtuluruz

Haklısın elticim sildim.

Biz bazılarının iddia ettiğinin aksine adil çalışan herkese eşit destek veren bir kadroyuz. Kaynasın falan olmaz bizde.
)

İşte başkanı gibi adil yarışma sunucusu.
Emeğin sağlık.
2 başkan seçtim @Harunnn60 sen beni yormasanıza ayoll @destere yi ben hizmetçi gibi kullanıyordum jurilerin yarışmacıların her derdine onu yolluyordum arada stüdyoyu bile temizletiyordum

boşuna kendini yorma halk senden nefret ediyor benim başkan olmamı istiyor tekrar
)

Seni unuttu herkes. Günde kaç bildirim geliyor konudan ben ve Çiğdem dışında kimse hatırlamıyor seni.

2 başkan seçtim @Harunnn60 sen beni yormasanıza ayoll @destere yi ben hizmetçi gibi kullanıyordum jurilerin yarışmacıların her derdine onu yolluyordum arada stüdyoyu bile temizletiyordum

Ben mobilim o yüzden ama arada fark edip sana hatırlatma bile yaptım @Harunnn60 hiç buralı değil.

Seni unuttu herkes. Günde kaç bildirim geliyor konudan ben ve Çiğdem dışında kimse hatırlamıyor seni.

Ben mobilim o yüzden ama arada fark edip sana hatırlatma bile yaptım @Harunnn60 hiç buralı değil.

daha demin @ozmoturk benden övgüyle bahsedip seni yedi kat yerin dibine soktu onudamı görmezden geleceksin

ben şarap gibiyim zamanında beni ekşi bulanlar yıllandıkça değerimin farkına varıyor

@Harunnn60 anca @destere yi falakaya yatırsın ayoll

Onu da becerememiş destere emineyi dikizlemiş. Fırsatı vermiş yine ona

daha demin @ozmoturk benden övgüyle bahsedip seni yedi kat yerin dibine soktu onudamı görmezden geleceksin

ben şarap gibiyim zamanında beni ekşi bulanlar yıllandıkça değerimin farkına varıyor

O beni çok sevdiği için şaka yapıyor yoksa sen onun şeyinde değilsin.
)) dimi @ozmoturk bak öyle de yoksa düşük veririm.
)

Onu da becerememiş destere emineyi dikizlemiş. Fırsatı vermiş yine ona

O beni çok sevdiği için şaka yapıyor yoksa sen onun şeyinde değilsin.
)) dimi @ozmoturk bak öyle de yoksa düşük veririm.
)
aaa çok uğraşma @destere ile ayoll hem o sizin üstadınız sayılır emekli olan öyle oluyordu galiba