MusicSurvivor 6.Sezon 3 .Hafta Oylama Başladı

sevgi dolu yerine aslında bir ara sevişiyoruz diyecektim:) ama sonra dedim bu kadar duygu yoğunluğunu @mrt-06 le yaşıyorduk hogathaya bunu söylesem olmaz dedim:) en iyisi değişik bir iltifat yapayım dedim :)

makbule daha geçmeden betülü incelemeye aldık :))

ilk haftaki çakma mozartla sıvamıştın yarışmayı artık senin toramanın şarkılarına yoğunlaşamıyorum :)
hahah aa iyi yapmışsın aman @mrt-06 yı aldatma o konuda cnm tek nunla sevişmeye devam :A :A :A

bak bu da güzel bir şarkıymış, şimdi böyle uluorta şarkıyı paylaşırsan zamanı gelince değeri düşecektir yani şarkı yalama olacaktır:) bu tarz güzel şarkıları yarışma için sakla günü gelince yayınlaki şarkının etkisi eskimesin :)

@Çiğdem- şu çocuğa iyilik yapsana etiket için. Sunucu az işe yara.:A
la o böcük betülü batırdı resmen bırak elensin öyle arada kaynasın bizde kurtuluruz :)

bak bu da güzel bir şarkıymış, şimdi böyle uluorta şarkıyı paylaşırsan zamanı gelince değeri düşecektir yani şarkı yalama olacaktır:) bu tarz güzel şarkıları yarışma için sakla günü gelince yayınlaki şarkının etkisi eskimesin :)

la o böcük betülü batırdı resmen bırak elensin öyle arada kaynasın bizde kurtuluruz :)
Haklısın elticim sildim. :)

Biz bazılarının iddia ettiğinin aksine adil çalışan herkese eşit destek veren bir kadroyuz. Kaynasın falan olmaz bizde.:))

boşuna kendini yorma halk senden nefret ediyor benim başkan olmamı istiyor tekrar :))

Seni unuttu herkes. Günde kaç bildirim geliyor konudan ben ve Çiğdem dışında kimse hatırlamıyor seni.:A

2 başkan seçtim @Harunnn60 sen beni yormasanıza ayoll @destere yi ben hizmetçi gibi kullanıyordum jurilerin yarışmacıların her derdine onu yolluyordum arada stüdyoyu bile temizletiyordum :A :A :A

Ben mobilim o yüzden ama arada fark edip sana hatırlatma bile yaptım @Harunnn60 hiç buralı değil.:A

Seni unuttu herkes. Günde kaç bildirim geliyor konudan ben ve Çiğdem dışında kimse hatırlamıyor seni.:A

Ben mobilim o yüzden ama arada fark edip sana hatırlatma bile yaptım @Harunnn60 hiç buralı değil.:A

daha demin @ozmoturk benden övgüyle bahsedip seni yedi kat yerin dibine soktu onudamı görmezden geleceksin :)
ben şarap gibiyim zamanında beni ekşi bulanlar yıllandıkça değerimin farkına varıyor :)

@Harunnn60 anca @destere yi falakaya yatırsın ayoll :A :A :A

Onu da becerememiş destere emineyi dikizlemiş. Fırsatı vermiş yine ona:A

daha demin @ozmoturk benden övgüyle bahsedip seni yedi kat yerin dibine soktu onudamı görmezden geleceksin :)
ben şarap gibiyim zamanında beni ekşi bulanlar yıllandıkça değerimin farkına varıyor :)

O beni çok sevdiği için şaka yapıyor yoksa sen onun şeyinde değilsin.:))) dimi @ozmoturk bak öyle de yoksa düşük veririm.:))

Onu da becerememiş destere emineyi dikizlemiş. Fırsatı vermiş yine ona:A

O beni çok sevdiği için şaka yapıyor yoksa sen onun şeyinde değilsin.:))) dimi @ozmoturk bak öyle de yoksa düşük veririm.:))
aaa çok uğraşma @destere ile ayoll hem o sizin üstadınız sayılır emekli olan öyle oluyordu galiba :A