- Reaksiyon puanı
- 31,810
- Puanı
- 1,059
Alev Alev ne zaman
Alev alev çeyreğe yakışır ya, bu haftayı atlatırsam haftaya gelir herhalde
Alev Alev ne zaman
Çeyreğe kalırsan tabiAlev alev çeyreğe yakışır ya, bu haftayı atlatırsam haftaya gelir herhalde
Çeyreğe kalırsan tabi
Vefası Eksik Yârimi sevdiğini biliyorum yeme beniÇeyrek haftaya işte, şunun şurasında çeyreğe ne kaldı kiŞarkıların hepsi iddialı, her türlü sonuç çıkabilir bir bakmışız Ferhat göçüp gitmiş olur mu olur
Vefası Eksik Yârimi sevdiğini biliyorum yeme beni
Vefası Eksik Yârimi sevdiğini biliyorum yeme beni
Sev beni seveyim seni demiş ünlü düşünürSeviyorum ama diğer şarkıları da seviyorum
Benle karıştırdın galibaMaşallah bu hafta yine beğendiğim şarkılar aynı anda yarışıyor. Ondan sonra neden düşük verdin. Atmayın abi hepsini bir anda.@Çiğdem- sende nasıl hemşerisin ya? İnsan özel yetki verir puanlamada
Sen neyle geldin bakalım? Aklımda harika bir şarkı var senin listende olmayanSev beni seveyim seni demiş ünlü düşünüryani biliyorsun benim çevrem geniştir anladın sen
Vefası Eksik YârimBenle karıştırdın galiba
Sen neyle geldin bakalım? Aklımda harika bir şarkı var senin listende olmayan
bu hafta sana tekmeyi atacakmı bakalım Rafet😛
elenme adayısın ozaman 😛 aslında 3 tane. 1 tanesi benle @mrt-06 nın sevdiği ve bence vefasi eksik yarimden daha iyi.Vefası Eksik Yârimhangi şarkıymış o
Bizim Şarkımız şarkısını diyorsun biliyorumelenme adayısın ozaman 😛 aslında 3 tane. 1 tanesi benle @mrt-06 nın sevdiği ve bence vefasi eksik yarimden daha iyi.
başka bomba bir şarkı var hayret niye listende yok onuda anlamış değilim
demiyecem. Rafeti korumam gerekiyor 😛 gerçi @turkuazz da bende artık memnunuz ama tabi ikili elemeyide görse fena olmaz. ordaki şarkı içimizde kalmasın
Konuklar muazzam oldu. Çekemeyen anten taksın ranga.
@sokak sanati abartma ne 50 yılı taş çatlasa 40 yıl sonrası, o boyalı kadınların görünüşüne aldanma.
@Tolstoyevski senin sanat anlayışın sadece dış görünüş mü?
@Çiğdem- bi tanem emeğine sağlık şimdiden.
Bu şarkıda muhteşem bir sesi var özellikle Emre'nin. Beni her dinlediğimde efkarlandırır baya
Kalan şarkılarımız da harika dediğin gibi bakalım hayırlısı artık canım
Bu haftaki şarkımız Şimdi Uzaklardasın...
Şimdi uzaklardasın gönül hicranla doldu
Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu
Sevda bahçelerinin çiçekleri hep soldu çiçekleri hep soldu
Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu!
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-
ama bomba şarkı dediğim o değilBizim Şarkımız şarkısını diyorsun biliyorumAma Vefası Eksik Yârim daha güzelAyrıca benden koruma bence daha güçlü ihtimaller var koruman gereken
Biri ben miyim diyorsun yaniama bomba şarkı dediğim o değil
Bana göre bu hafta zayıf 3 aday var
tam diyecektimki ilkkez dinliyorum ama nakaratını tanıdımBu haftaki şarkımız "Düşler Sokağı". Herkese başarılar
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-
Biz de Rafete kıyarız problem yoktam diyecektimki ilkkez dinliyorum ama nakaratını tanıdım
bu hafta 3 normal 2 güçlü 1 tanede iyi şarkı var.
puanda zorlanacağım belli
acaba hangi 2 kişiye kıyacağım
@Bully @denizz19 @turkuazz @mrt-06 @Tolstoyevski
bundan sonraki tüm sitemlerinizi anlayışla karşılayacağım. Gerçi Dositols'um 1 versende olmamış atmam dedi ama sadece ona 1 vermeyeceğim garanti
geçen hafta kıydın. Bu hafta notunu verecemBiz de Rafete kıyarız problem yok
Bakalım kim elenecekgeçen hafta kıydın. Bu hafta notunu verecembiletini keseceğimiz daha çok fırsatlar gelir ama bu hafta elenmez Rafet 😉
tam diyecektimki ilkkez dinliyorum ama nakaratını tanıdım
bu hafta 3 normal 2 güçlü 1 tanede iyi şarkı var.
puanda zorlanacağım belli
acaba hangi 2 kişiye kıyacağım
@Bully @denizz19 @turkuazz @mrt-06 @Tolstoyevski
bundan sonraki tüm sitemlerinizi anlayışla karşılayacağım. Gerçi Dositols'um 1 versende olmamış atmam dedi ama sadece ona 1 vermeyeceğim garanti
GalibaBenimki 3 normalden biri mi oluyor bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?