MusicSurvivor 6.Sezon 12.Hafta / Oylama Başladı

Maşallah bu hafta yine beğendiğim şarkılar aynı anda yarışıyor. Ondan sonra neden düşük verdin. Atmayın abi hepsini bir anda. :A @Çiğdem- sende nasıl hemşerisin ya? İnsan özel yetki verir puanlamada :A
Benle karıştırdın galiba :D

Sev beni seveyim seni demiş ünlü düşünür :A yani biliyorsun benim çevrem geniştir anladın sen :A
Sen neyle geldin bakalım? Aklımda harika bir şarkı var senin listende olmayan :D
bu hafta sana tekmeyi atacakmı bakalım Rafet :D 😛

Vefası Eksik Yârim :A hangi şarkıymış o :A
elenme adayısın ozaman 😛 aslında 3 tane. 1 tanesi benle @mrt-06 nın sevdiği ve bence vefasi eksik yarimden daha iyi.
başka bomba bir şarkı var hayret niye listende yok onuda anlamış değilim :D
demiyecem. Rafeti korumam gerekiyor 😛 gerçi @turkuazz da bende artık memnunuz ama tabi ikili elemeyide görse fena olmaz. ordaki şarkı içimizde kalmasın :D

elenme adayısın ozaman 😛 aslında 3 tane. 1 tanesi benle @mrt-06 nın sevdiği ve bence vefasi eksik yarimden daha iyi.
başka bomba bir şarkı var hayret niye listende yok onuda anlamış değilim :D
demiyecem. Rafeti korumam gerekiyor 😛 gerçi @turkuazz da bende artık memnunuz ama tabi ikili elemeyide görse fena olmaz. ordaki şarkı içimizde kalmasın :D
Bizim Şarkımız şarkısını diyorsun biliyorum :A Ama Vefası Eksik Yârim daha güzel :A Ayrıca benden koruma bence daha güçlü ihtimaller var koruman gereken :F

Konuklar muazzam oldu. Çekemeyen anten taksın ranga. :A

@sokak sanati abartma ne 50 yılı taş çatlasa 40 yıl sonrası, o boyalı kadınların görünüşüne aldanma. :A

@Tolstoyevski senin sanat anlayışın sadece dış görünüş mü? :A

@Çiğdem- bi tanem emeğine sağlık şimdiden. :bhr:
Bu şarkıda muhteşem bir sesi var özellikle Emre'nin. Beni her dinlediğimde efkarlandırır baya :D

Kalan şarkılarımız da harika dediğin gibi bakalım hayırlısı artık canım :A
Bu haftaki şarkımız Şimdi Uzaklardasın...

Şimdi uzaklardasın gönül hicranla doldu
Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu
Sevda bahçelerinin çiçekleri hep soldu çiçekleri hep soldu
Hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu!

@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-

Kesinlikle emrenin kalan 2 slowuyla birlikte en iyi üç slowu daha öncede dedğim gibi @Bully :bhr::bhr::bhr:

çok tşşk cnm @mrt-06 :bhr: şarkında duygulandırdı beni şimdi uzaklardasın :( :( :(

tam diyecektimki ilkkez dinliyorum ama nakaratını tanıdım :)
bu hafta 3 normal 2 güçlü 1 tanede iyi şarkı var.
puanda zorlanacağım belli :T:
acaba hangi 2 kişiye kıyacağım :T:
@Bully @denizz19 @turkuazz @mrt-06 @Tolstoyevski
bundan sonraki tüm sitemlerinizi anlayışla karşılayacağım. Gerçi Tolsa 1 versende olmamış atmam dedi ama sadece ona 1 vermeyeceğim garanti

bundan sonraki tüm sitemlerinizi anlayışla karşılayacağım. Gerçi Dositols'um 1 versende olmamış atmam dedi ama sadece ona 1 vermeyeceğim garanti
Biz de Rafete kıyarız problem yok :A

bundan sonraki tüm sitemlerinizi anlayışla karşılayacağım. Gerçi Dositols'um 1 versende olmamış atmam dedi ama sadece ona 1 vermeyeceğim garanti

Benimki 3 normalden biri mi oluyor bu durumda :A