MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Oylarımı erkenden yolladım bu kez. Listemde altta olan bir isim sıçrama yaptı

Rafet Recabı yapamamış. Olmamış bu recap @turkuazz @Dosi

Ben Kavak Yelleri şarkısında Nilüfer'i seviyormuşum üzgünüm @MasacRE-

@denizz19 bu şarkıyı biliyormuşum meğersem ama kötü şarkı tabi. Sıcak ile eşdeğer.

Zeki Müren hiç üstüne katmadan geliyor. Finale kalmaz bence çünkü her hafta aynı yorumluyor şarkıları.

Erkin Koray ... (Arif olan anlar) Arif deyince bizim Akif'i hatırladım. Hey gidi günler nerde o @Reytinger yamugu
@berkann

Recabi ben sectim. Recap iyi sadece Ciğdem girisi yanliş yapmis. Sarkinin en basini alsak Yusuf Güney daha fazla söyluyor ve Rafetli kisim etkili degil ama sectigim kisimda Rafetin tek söyledigi kisim daha iyi.
zaten 90 saniye. anca böyle oluyor

He sen o mantıkla öyle yaptın anladım. Ben can alıcı noktayı Nakarat olarak görüyorum o sebeple sevmedim.

He sen o mantıkla öyle yaptın anladım. Ben can alıcı noktayı Nakarat olarak görüyorum o sebeple sevmedim.
Nakarat ilk bastaki recapta zaten
sarkinin basi degilki orasi
birlite düetleri nakarat
hem sarkinin ilk basinda hem ortasi hem sonunda var bende ortasindakini aldim. sondaki recap suresinden dolayi olmadi

Neyse lafını yutman daha keyifli geldi Yoksa zaten beklentim Yok senden biliyon

Birde Murat dalkılıç a birşeyler yazsaydın umut

Aferin iyi bulmuşsun bahaneni.

Bende öyle yapıyorum hep keşke bu sezonda oylarımı takip etseydin sende görürdün bunu😉

Aynen Her şeyi gördüm bu sezon. Bana yapılan tüm olumsuz yorumlara beğeni atmandan tut zirvenin sahibine kadar. İyi izleyiciyimdir görünmez sanma kendini umursamıyorum diye.😉

Aferin iyi bulmuşsun bahaneni.

Elimden bir şey gelmedi. Kısmetse elenmezsen başka şarkıya.
)

Sıcak'ı beğenmedin mi