çok doğru zaten bu şarkı listede bulunuyordu ayrıca bu şarkıyı paylaşma ihtimalide yüksektiniye düşuk oylasinlar. zaten listendeki sarkiydi hem benim etkim olur arti puanlara
ben herkesi analiz edecem.ona göre hamlem olur
çok doğru zaten bu şarkı listede bulunuyordu ayrıca bu şarkıyı paylaşma ihtimalide yüksektiniye düşuk oylasinlar. zaten listendeki sarkiydi hem benim etkim olur arti puanlara
ben herkesi analiz edecem.ona göre hamlem olur
Recabi ben sectim. Recap iyi sadece Ciğdem girisi yanliş yapmis. Sarkinin en basini alsak Yusuf Güney daha fazla söyluyor ve Rafetli kisim etkili degil ama sectigim kisimda Rafetin tek söyledigi kisim daha iyi.Rafet Recabı yapamamış. Olmamış bu recap @turkuazz @Dosi
Ben Kavak Yelleri şarkısında Nilüfer'i seviyormuşum üzgünüm @MasacRE-
@denizz19 bu şarkıyı biliyormuşum meğersem ama kötü şarkı tabi. Sıcak ile eşdeğer.
Zeki Müren hiç üstüne katmadan geliyor. Finale kalmaz bence çünkü her hafta aynı yorumluyor şarkıları.
Erkin Koray ... (Arif olan anlar) Arif deyince bizim Akif'i hatırladım. Hey gidi günler nerde o @Reytinger yamugu @berkann
Recabi ben sectim. Recap iyi sadece Ciğdem girisi yanliş yapmis. Sarkinin en basini alsak Yusuf Güney daha fazla söyluyor ve Rafetli kisim etkili degil ama sectigim kisimda Rafetin tek söyledigi kisim daha iyi.
zaten 90 saniye. anca böyle oluyor
Nakarat ilk bastaki recapta zaten sarkinin basi degilki orasi birlite düetleri nakaratHe sen o mantıkla öyle yaptın anladım. Ben can alıcı noktayı Nakarat olarak görüyorum o sebeple sevmedim.
Neyse lafını yutman daha keyifli geldi Yoksa zaten beklentim Yok senden biliyonRafet Recabı yapamamış. Olmamış bu recap @turkuazz @Dosi
@denizz19 bu şarkıyı biliyormuşum meğersem ama kötü şarkı tabi. Sıcak ile eşdeğer.
Zeki Müren hiç üstüne katmadan geliyor. Finale kalmaz bence çünkü her hafta aynı yorumluyor şarkıları.
Erkin Koray ... (Arif olan anlar) Arif deyince bizim Akif'i hatırladım. Hey gidi günler nerde o @Reytinger yamugu @berkann
Neyse lafını yutman daha keyifli geldi Yoksa zaten beklentim Yok senden biliyon
Rafet Recabı yapamamış. Olmamış bu recap @turkuazz @Dosi
Hiç mi beğenmedinHangi laftan bahsediyorsun. İlk kez duydumdan mi. Şarkının isminin bu olduğunu bilmiyordum o günde dinlememiştim.
Hiç mi beğenmedin
Birde Murat dalkılıç a birşeyler yazsaydın umut
Aldığın en iyi sıralama olabilir.
Ortalamanın biraz üstü
Sonuçlarda görelim bakalım ama beni şaşırttın sen
Niye. Güzel şarkı sayılır bi hayli
Bir hayli konusunda demiyorum oyların konusunda benim oylarıma inanmadığın için düşük vereceksin sanıyordum ben
Aferin iyi bulmuşsun bahaneni.Rafet Recabı yapamamış. Olmamış bu recap @turkuazz @Dosi
En iyi alt sıra yani aAldığın en iyi sıralama olabilir.
Ortalamanın biraz üstü
Kasıtlı düşük verdiğim görülmemiştir. Diyen iftira etmiştir.
Bende öyle yapıyorum hep keşke bu sezonda oylarımı takip etseydin sende görürdün bunu😉
Aferin iyi bulmuşsun bahaneni.
Sıcak'ı beğenmedin miRafet Recabı yapamamış. Olmamış bu recap @turkuazz @Dosi