MusicSurvivor 6.Sezon 10.Hafta Oylama Başladı

Bilmem fark etmez herhalde, gıcıklık peşinde de olabilirim
recapta Rafet ön planda
heyecanlandim. Rafetin ayagini kaydirmaya calistiginizin farkindayim. bu hafta 3 kisi haric diger hepsi iddiali. Umarim planinizi bozacagim

@turkuazz 10. hafta hedefiydi ulasti. benim hedefimde bu sarkiyla tur atlamak
yoksa biliyorum sansi az. Hep ayni belirgin kisiler düsuk veriyor.

O senin düşüncen, hızlı başladı, kozlarını çabuk tüketince düşüşe geçmesi kaçınılmaz oldu

O senin düşüncen, hızlı başladı, kozlarını çabuk tüketince düşüşe geçmesi kaçınılmaz oldu
yalancı şahitim kullanılırmı yaa zaten bu herifin 3 şarkı dısında üst düzey şarkısı yok diğerleri hep orta ateş ve gidip onu kullanıyor ayoll

böyle zayıf şarkılar kalmış bu yusuf güneymidir nedir denizler yanlıs hatırlamıyorsam eafetle göstermişti bu şarkısını kaç ay önce ilk defa ozaman tanımıstım bu çocuğu şarkıyada giydirmiştim tabi

benim Turkiyede oldugum vakite denk gelmeseydi o kozlarda tükenmezdi ama iste sans diyelim. Hedefi büyük degildi. Benim hedefim dedigim gibi bu haftayi bu sarkiyla atlatmak. Hirs yapma. zaten kesin finale kadar gidersin sen merak etme 😉 sen daha buyuk rakiplerine odaklan ayak kaydirmak icin

sen zaten hep en sona koyuyorsun puaninda. Bahane uretma, hangi sarkiyla gelirse gelsin dusuk veriyorsun. Senin puanindna dolayi elenirse birgun darbe yapacam

tam puan verdiklerin icinde gecerli 😉

Yusuf Güney'i Rafet piyasaya sürdü bu şarkıyla, ilk şarkıları güzeldi bu da dahil, çıktığı zaman baya olay olmuştu ama haftayı atlatmaya yeter mı bilemem

Elenme potasına giren isimlere karşı hırs yapmam ben merak etme

ms 5.sezon baslamadan vadikızı rafeti alımmı dedi yanık eşşek gibi anırıyor dedim vazgeçti 6.sezon bully alımmı dedi onada aynısını dedim affederseniz yanık eşşek gibi anırıyor adam baş ağrıtısı bir sesi var bu yusufunda sesi öyle şarkıda çile sayısı 2 ye çıkmıs ayoll sankı bizim köyün eşşekleri hep birlikte dolaşıyor gibi hissettim köyümde hissetim kendimi

galiba kötü bir kelime @Bully yeni sözlüğe baktım

ben insanlara bu tarz hayvan yakistirmalarini sevmiyorum. zaten 100 kere demistin Bullyi vazgecirdiğini. 101 kere demeye gerek yok

Bakalım puanlama bitene kadar girebilecek mi @turkuazz Aksi takdirde -15 is coming?
(@MasacRE- Pusuda)

Son anda kurtarmışsın fark ettim, bu hafta da geçen haftaki gibi riskli bir hafta, umarım elenmem.
senin şarkın güzel. yükseliş yasayacaksin listemde

sende Rafet'e destek ol

ben bugun girmeyecektim foruma ama @turkuazz in girmedigini görunce geldim

senin şarkın güzel. yükseliş yasayacaksin listemde

sende Rafet'e destek ol

ben bugun girmeyecektim foruma ama @turkuazz in girmedigini förunce geldim

-de ayrı.

Rafet genel olarak listemde hep orta ve üst sıraları oynadı, bu hafta da hakkı neyse onu veririz diğer şarkılarla kıyaslayıp tabi.

-de ayrı.

Rafet genel olarak listemde hep orta ve üst sıraları oynadı, bu hafta da hakkı neyse onu veririz diğer şarkılarla kıyaslayıp tabi.
benim türkcemle uğraşma
Beni böyle idare edin

Kiz @Çiğdem- basini 1 saniye erken eklemissin ?
benim video Yusuf Güneyliydi belki ondan öyle oldu. sen Rafetli almissin. @Bully in dedigi -puan tezi ortadan kalkiyor

bağlantı sorunundan paylaşamadım şarkıyı umarım şarkıyı paylaşmadığım için düşük oylamazsınız

bağlantı sorunundan paylaşamadım şarkıyı umarım şarkıyı paylaşmadığım için düşük oylamazsınız
niye düşuk oylasinlar. zaten listendeki sarkiydi hem benim etkim olur arti puanlara

ben herkesi analiz edecem.ona göre hamlem olur