Bilmem fark etmez herhalde, gıcıklık peşinde de olabilirimanlamadim? kötumu oldu iyimi? okadarini düşünmedim
Bilmem fark etmez herhalde, gıcıklık peşinde de olabilirimanlamadim? kötumu oldu iyimi? okadarini düşünmedim
recapta Rafet ön plandaBilmem fark etmez herhalde, gıcıklık peşinde de olabilirim
O senin düşüncen, hızlı başladı, kozlarını çabuk tüketince düşüşe geçmesi kaçınılmaz oldurecapta Rafet ön plandaheyecanlandim. Rafetin ayagini kaydirmaya calistiginizin farkindayim. bu hafta 3 kisi haric diger hepsi iddiali. Umarim planinizi bozacagim
@turkuazz 10. hafta hedefiydi ulasti. benim hedefimde bu sarkiyla tur atlamakyoksa biliyorum sansi az. Hep ayni belirgin kisiler düsuk veriyor.
recapta Rafet ön plandaheyecanlandim. Rafetin ayagini kaydirmaya calistiginizin farkindayim. bu hafta 3 kisi haric diger hepsi iddiali. Umarim planinizi bozacagim
@turkuazz 10. hafta hedefiydi ulasti. benim hedefimde bu sarkiyla tur atlamakyoksa biliyorum sansi az. Hep ayni belirgin kisiler düsuk veriyor.
yalancı şahitim kullanılırmı yaa zaten bu herifin 3 şarkı dısında üst düzey şarkısı yok diğerleri hep orta ateş ve gidip onu kullanıyor ayollO senin düşüncen, hızlı başladı, kozlarını çabuk tüketince düşüşe geçmesi kaçınılmaz oldu
benim Turkiyede oldugum vakite denk gelmeseydi o kozlarda tükenmezdi ama iste sans diyelim. Hedefi büyük degildi. Benim hedefim dedigim gibi bu haftayi bu sarkiyla atlatmak. Hirs yapma. zaten kesin finale kadar gidersin sen merak etme 😉 sen daha buyuk rakiplerine odaklan ayak kaydirmak icinO senin düşüncen, hızlı başladı, kozlarını çabuk tüketince düşüşe geçmesi kaçınılmaz oldu
sen zaten hep en sona koyuyorsun puaninda. Bahane uretma, hangi sarkiyla gelirse gelsin dusuk veriyorsun. Senin puanindna dolayi elenirse birgun darbe yapacamyalancı şahitim kullanılırmı yaa zaten bu herifin 3 şarkı dısında üst düzey şarkısı yok diğerleri hep orta ateş ve gidip onu kullanıyor ayoll
böyle zayıf şarkılar kalmış bu yusuf güneymidir nedir denizler yanlıs hatırlamıyorsam eafetle göstermişti bu şarkısını kaç ay önce ilk defa ozaman tanımıstım bu çocuğu şarkıyada giydirmiştim tabi
Yusuf Güney'i Rafet piyasaya sürdü bu şarkıyla, ilk şarkıları güzeldi bu da dahil, çıktığı zaman baya olay olmuştu ama haftayı atlatmaya yeter mı bilememyalancı şahitim kullanılırmı yaa zaten bu herifin 3 şarkı dısında üst düzey şarkısı yok diğerleri hep orta ateş ve gidip onu kullanıyor ayoll
böyle zayıf şarkılar kalmış bu yusuf güneymidir nedir denizler yanlıs hatırlamıyorsam eafetle göstermişti bu şarkısını kaç ay önce ilk defa ozaman tanımıstım bu çocuğu şarkıyada giydirmiştim tabi
Elenme potasına giren isimlere karşı hırs yapmam ben merak etmebenim Turkiyede oldugum vakite denk gelmeseydi o kozlarda tükenmezdi ama iste sans diyelim. Hedefi büyük degildi. Benim hedefim dedigim gibi bu haftayi bu sarkiyla atlatmak. Hirs yapma. zaten kesin finale kadar gidersin sen merak etme 😉 sen daha buyuk rakiplerine odaklan ayak kaydirmak icin
sen zaten hep en sona koyuyorsun puaninda. Bahane uretma, hangi sarkiyla gelirse gelsin dusuk veriyorsun. Senin puanindna dolayi elenirse birgun darbe yapacam
tam puan verdiklerin icinde gecerli 😉
Yusuf Güney'i Rafet piyasaya sürdü bu şarkıyla, ilk şarkıları güzeldi bu da dahil, çıktığı zaman baya olay olmuştu ama haftayı atlatmaya yeter mı bilemem
Elenme potasına giren isimlere karşı hırs yapmam ben merak etme
ms 5.sezon baslamadan vadikızı rafeti alımmı dedi yanık eşşek gibi anırıyor dedim vazgeçti 6.sezon bully alımmı dedi onada aynısını dedim affederseniz yanık eşşek gibi anırıyor adam baş ağrıtısı bir sesi var bu yusufunda sesi öyle şarkıda çile sayısı 2 ye çıkmıs ayoll sankı bizim köyün eşşekleri hep birlikte dolaşıyor gibi hissettim köyümde hissetim kendimibenim Turkiyede oldugum vakite denk gelmeseydi o kozlarda tükenmezdi ama iste sans diyelim. Hedefi büyük degildi. Benim hedefim dedigim gibi bu haftayi bu sarkiyla atlatmak. Hirs yapma. zaten kesin finale kadar gidersin sen merak etme 😉 sen daha buyuk rakiplerine odaklan ayak kaydirmak icin
sen zaten hep en sona koyuyorsun puaninda. Bahane uretma, hangi sarkiyla gelirse gelsin dusuk veriyorsun. Senin puanindna dolayi elenirse birgun darbe yapacam
tam puan verdiklerin icinde gecerli 😉
ben insanlara bu tarz hayvan yakistirmalarini sevmiyorum. zaten 100 kere demistin Bullyi vazgecirdiğini. 101 kere demeye gerek yokms 5.sezon baslamadan vadikızı rafeti alımmı dedi yanak eşşek gibi anırıyor dedim vazgeçti 6.sezon bully alımmı dedi onada aynısını dedim affederseniz yanık eşşek gibi anırıyor adam baş ağrıtısı bir sesi var bu yusufunda sesi öyle şarkıda çile sayısı 2 ye çıkmıs ayoll sankı bizim köyün eşşekleri hep birlikte dolaşıyor gibi hissettim köyümde hissetim kendimi
recapta Rafet ön plandaheyecanlandim. Rafetin ayagini kaydirmaya calistiginizin farkindayim. bu hafta 3 kisi haric diger hepsi iddiali. Umarim planinizi bozacagim
yok -5 yemedi. Oylama yapar , yapmasada yer ne yapalim ama benimde etkimle son 2 de olacagini sanmam
senin şarkın güzel. yükseliş yasayacaksin listemdeSon anda kurtarmışsın fark ettim, bu hafta da geçen haftaki gibi riskli bir hafta, umarım elenmem.
senin şarkın güzel. yükseliş yasayacaksin listemde
sende Rafet'e destek ol
ben bugun girmeyecektim foruma ama @turkuazz in girmedigini förunce geldim
benim türkcemle uğraşma-de ayrı.
Rafet genel olarak listemde hep orta ve üst sıraları oynadı, bu hafta da hakkı neyse onu veririz diğer şarkılarla kıyaslayıp tabi.
niye düşuk oylasinlar. zaten listendeki sarkiydi hem benim etkim olur arti puanlarabağlantı sorunundan paylaşamadım şarkıyı umarım şarkıyı paylaşmadığım için düşük oylamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?