- Reaksiyon puanı
- 31,810
- Puanı
- 1,059
Yok artık sen ve Feridun'un şarkısına harika atmak 😱 Şoktayım şu anSonunda beklediğim şarkın geldi
Yok artık sen ve Feridun'un şarkısına harika atmak 😱 Şoktayım şu anSonunda beklediğim şarkın geldi
İyi be vermem tam puan.😎Yok artık sen ve Feridun'un şarkısına harika atmak 😱 Şoktayım şu an
Yok sen tam ver ama beni desteklemeİyi be vermem tam puan.😎
Şarkım şahaneydi sizin kulaklarınız yosunlu demekEvet artık bir sonraki sonuçta olacağım. Forumdaki son haftalarımı sevdiklerimle doya doya yaşamaya karar verdim
@Çiğdem- bence yaptiğin hamle harika. devamini getir yoksa herkes hesapliyor oylarini ve elenen belli oluyor.
Gelelim genel yorumuma.
@Tolstoyevski artik kendin bile şaşırmamışsındir birinciliklerine. Tebrikler final puanina. Birincimiz belli,biz sadece ikinci kim olacak onu merak ediyoruz
@mrt-06 yorumunda uzun zamandir demissin ama ben sadece 2 kere düşük verdim ki, digerleri hep ilk 5 ti. Sanada tebrikler final puanın için.
@turkuazz tur atlayacagini biliyordum zaten bir kac yerde rahattim elenmez dedim. Nihayet içinde kalan şarkını burda kullanma fırsatın doğdu. Artık elensende ikimizde fazlasiyla memnunuz ki bence elenmeyi hak eden bir şarkı değilve 1 puani dogru yere vererek final puanini almani sağlamişimtebrikler
@denizz19 sana dedim bu şarkıyla elenirsin diye. Geçmiş olsun
@Bully o hareketli şarkını sakın kullanma eğer elenmezsen :S diger 2 şarkından biri sana güzel puan vermemi sağlar, bakalım en beğendiğimlemi geldinsanada tebrikler
@MasacRE- cok iyi ilerledin, en büyük tebrik sana.
Şuana kadar hep tahminlerim tuttuBen evet 1 puan MasacRe ye verdim ama yorum yaparken iddiali final puani olan birisi elenir demistim ve sondaki 3 lüden biri dedim.
şarkılarım hepsine baktım
Kafamda net listem oluştu
herkese başarılar
Çok kötüArkası gelmez dertlerimin bıktım illallah
Biri biterken öbürü de başlar vermesin Allah
...
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @Dosi @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-
Çok aradın mı bu şarkıyıZorlu çeyrek final haftasında Alev Alev ile karşınızdayız. Herkese başarılar
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-
Hiç şansı yok benden 1 puan bile alamaz ama işte mecburen 1 vermek zorundayız. .ssÇeyrek finalde, Emre Altuğ'un en iddialı slowlarından biri olan "Aşk-ı Kıyamet" ile karşınızdayız, herkese başarılar.
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-
Şarkım şahaneydi sizin kulaklarınız yosunlu demek
Çok kötü
Çok aradın mı bu şarkıyıberbat.
Hiç şansı yok benden 1 puan bile alamaz ama işte mecburen 1 vermek zorundayız. .ss
Bu senin kötü olduğun gerçeğini değiştirmez
Bu senin kötü olduğun gerçeğini değiştirmez
O devir geride kaldı koçumBeni kötü bulduğun için şarkılarıma düşük veriyorsun demekHakkı olanın hakkını verip baş kaldıranın başını kesmek gerekir
O devir geride kaldı koçumben artık jüriyim
Yarınlar hiç korkutmuyor beni umut dolu değilim ama karamsar da değilimBunun bir de yarını var
Ben de seni kendine havale ediyorumŞarkım şahaneydi sizin kulaklarınız yosunlu demek
Çok kötü
Çok aradın mı bu şarkıyıberbat.
Hiç şansı yok benden 1 puan bile alamaz ama işte mecburen 1 vermek zorundayız. .ss
Zırtapoz kılıklı pancar umarım elenirsin .ssBen de seni kendine havale ediyorum
Yarınlar hiç korkutmuyor beni umut dolu değilim ama karamsar da değilim
Zırtapoz kılıklı pancar nedir yaZırtapoz kılıklı pancar umarım elenirsin .ss
Hımm okSeni desteklediğim günleri hatırla.
Neyse demin kapı çaldı, uykum gelmiş. Biraz da ona zaman ayırayım hadi ben kaçar.
Kelime oyunlarım meşhurdur aklıma geleni direk söylüyorum ucu nereye dokunur onu da sen düşünZırtapoz kılıklı pancar nedir ya
Neyse tam puanını bekliyorum bu hafta ona göre
Boşver geçmişi, geçmiş geçmişte kalmıştır. Geçmişe bir perde çek ve gelecek güzel günlere odaklanHımm okiyi geceler kendine iyi bak bir daha da gelme
Kelime oyunlarım meşhurdur aklıma geleni direk söylüyorum ucu nereye dokunur onu da sen düşünValla tüm şarkılar iyi gelmiş bana geçen hafta kim ne vermiş ona göre değerlendireceğim
vallah son haftaya girerken her şarkıcı iddialı gelmiş o yüzden kimse iyi puanı garanti görmesin her an herkes gidebilir darısı @MasacRE- nin başına diyelim
Adam ölmüş bu arada.
yine @mrt-06 yanlış bir haber verdiallah rahmet eylesin onuda bilmiyordum cnm
olacak okadar ile yasemince çok özel projelerdi şimdi öyle şeyler yok
bu defa recabı çok iyi oldu aslında oldukça uyumlu oldusen tam puanı unutBen Rafet'in Bana Sen Lazımsın şarkısına bile tam puan vermedim
en iyi 3 puan gelir sana eğerki sevdiğim sarkı buysa, degilse 2 puan. Hareketli olsaydi 1Herkes iyi gelmiş 😉
Yine beni kırmayip recabi başa almışsın. Rafet elenir diye diye söylenenlere ikili elemelere gelip cevabını verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?