Algı operasyonu yapma şarkım gayet güzel.Güzel değildi demek ki. Bu haftada iyi mi kötü mü karar veremedim ama kötü duruyor.
Algı operasyonu yapma şarkım gayet güzel.Güzel değildi demek ki. Bu haftada iyi mi kötü mü karar veremedim ama kötü duruyor.
MS de en büyük başarın @MasacRE- @turkuazz da öyle tam 3 tane süpriz çıkardı yarışmamız bu sezon @sokak sanati @EFE UYSAL @mrt-06 @Harunnn60 @BullyO değil de ben şu ana kadar hiç yarı finale bile kalamamışım, hatta en büyük başarım Albüm yarışmasında yine Erkin Koray ile çeyrek finaldi Bu şanssızlığı yine üstat sayesinde kıracağız umarım
Beren dururken Sılaya Kurana el bassan inanmam
Algı operasyonu yapma şarkım gayet güzel.
bir dakika düzenliyeyim
Son Şarkı Gönderme Tarihi : 20 Mayıs Cumartesi 19:00
Final turları başlıyor 5 yarışmacımızdan hangi 3lü Yarı Final başarısı gösterecek
Bu hafta 2 eleme olacak ve tam anlamıyla dananın kuyruğu kopacak
Final Puanları
@Tolstoyevski Erkin Koray 21 Puan
@mrt-06 Zeki Müren 10 Puan
@Bully Emre Altuğ 8 Puan
@turkuazz Rafet El Roman 7
@MasacRE- Feridun Düzağaç 2 Puan
Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @DarLeqenD - Calvin Harris
2.Hafta @Billy Kane - Ayşe Hatun Önal ( Çekildi )
3.Hafta @efe UYSA L- Emre Kaya
4.Hafta @MayısKralı - Betül Demir
5.Hafta @ozmoturk - Gökçe
6.Hafta @dreamy - Gökhan Tepe
7.Hafta @mesmeso61 - Kazım Koyuncu
8.Hafta @Mr.At - Aşık Veysel
9.Hafta @batuhankaralar - Mehmet Erdem
10.Hafta @vadikızı - Murat Dalkılıç
11.Hafta @OzaN - Mirkelam
12.Hafta @denizz19 - Ferhat Göçer
Yarışmacılar
1 @mrt-06 - Zeki Müren
2 @Bully - Emre Altuğ
3 @Tolstoyevski - Erkin Koray
4 @turkuazz - Rafet El Roman
5 @MasacRE- - Feridun Düzağaç
Juriler
Juri Başkanları @sokak sanati ve @Harunnn60
@destere
@xemrexxx
@cookies
@MEnes
@ozmoturk
@Maskeli Fedai
@Dosi
@Sherlock
@FaJi
@berkann
@EFE UYSAL
@dreamy
@Doğu
@mesmeso61
@Billy Kane
@tolgab
@vadikızı
@Yiğitt
@OzaN
@DarkLeqenD
@S.G.A.T.
@denizz19
Sunucular : @EFE UYSAL ın Yarışmacısı MS 2.Sezon Yarı Final ve All Starda Çeyrek Final görmüş Ceceli ve yanına son klibinde oynayan, adaşım Çiğdem Batur'da ekleyeyim
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-
çok özel şarkısıdır zeki beyin müziği sözleriAlgı operasyonu yapma şarkım gayet güzel.
Çok seviyorum bu şarkıyı. İlk çıktığı dönemde neredeyse tüm mekanlarda bu çalıyordu. Hala dinlerimrecap:0:03-2:03
bu hafta Kalbine Sürgün ile karşınızdayız,tüm yarışmacılara başarılar
@Tolstoyevski @MasacRE- @mrt-06 @Bully @denizz19 @Çiğdem- @Dosi @Harunnn60
@destere @sokak sanati @xemrexxx @cookies @MEnes @ozmoturk @Maskeli Fedai
@Sherlock @FaJi @berkann @EFE UYSAL @dreamy @Doğu @mesmeso61
@Billy Kane @tolgab @vadikızı @Yiğitt @OzaN @DarkLeqenD @S.G.A.T.
ilk çıktığı anda çok dinleniliyordu bu şarkı haklısın,Ayrıca hala bende dinliyorum jenerik olarakta söz olarakta iyi şarkı ayrıca beğenmiş olmana çok sevindimÇok seviyorum bu şarkıyı. İlk çıktığı dönemde neredeyse tüm mekanlarda bu çalıyordu. Hala dinlerim
emre antileri şimdi napacak bakalımÇeyrek finalde, Emre Altuğ'un en iddialı slowlarından biri olan "Aşk-ı Kıyamet" ile karşınızdayız, herkese başarılar.
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Doğu @Billy Kane @tolgab @Yiğitt @DarkLeqenD @S.G.A.T. @Çiğdem-
klibi çok özel bu şarkının.Çeyrek finalde, Emre Altuğ'un en iddialı slowlarından biri olan "Aşk-ı Kıyamet" ile karşınızdayız, herkese başarılar.
Efsaneyle geldik, baş anti @MasacRE- nin bile kayıtsız kalamayacağı bir şarkı, şimdi onlar düşünsün ne diyeyimemre antileri şimdi napacak bakalım
Aynen rahmetli Erol Günaydın var, nur içinde yatsınklibi çok özel bu şarkının.
Efsaneyle geldik, baş anti @MasacRE- nin bile kayıtsız kalamayacağı bir şarkı, şimdi onlar düşünsün ne diyeyim
Aynen rahmetli Erol Günaydın var, nur içinde yatsın
Beğenmene sevindim ablacımKlipte şarkıda Şahanee
Çeyrek finalde, Emre Altuğ'un en iddialı slowlarından biri olan "Aşk-ı Kıyamet" ile karşınızdayız, herkese başarılar.
Efsane şarkı, en sevdiğim Emre Altuğ şarkısı.Çeyrek finalde, Emre Altuğ'un en iddialı slowlarından biri olan "Aşk-ı Kıyamet" ile karşınızdayız, herkese başarılar.
Beğenmene sevindim ablacım
Puan konusunda yorum yapmıyorsun biliyorum Ama geçen hafta düşük vererek üzmüştün, umarım telafi edersin
Geçen haftanın telafisini bekliyorum o zaman başkanımEfsane şarkı, en sevdiğim Emre Altuğ şarkısı.
Tamam sustum farz et ablaBiliyorsan birşey deme o zaman bee aaa
Geçen haftanın telafisini bekliyorum o zaman başkanım
Tamam sustum farz et abla