MusicSurvivor 6.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

@vadikızı geçen haftalarda ve bu hafta da @Bully nin ve hatta Dosi'nin de yorumlarını beğendim, arada böyle algı ve hatırlatma çalışmaları yapıyoruz :A
Buna rağmen sadece sen yine tepki gösterdin, seninle iletişim kurmaya korkacağım yakında yahu yapma böyle lütfen :A

:DKorkmayın benden ya bu kadar şaka yapın şaka kaldıramayan biri olsam teyze denmesine daha iyi tepki gösteririm özeldede dedim sana tüm sevdiğim şarkılar bir arada nasıl oy vereceğimi düşünüyorum o kadar çok karışık ki kafam estafrullah tepki göstermedim ben öyle düşünme benim hakkımda lütfen:Dtepki için yazmadım öyle gerçekten

Son düzenleme:
Evet artık bir sonraki sonuçta olacağım. Forumdaki son haftalarımı sevdiklerimle doya doya yaşamaya karar verdim :Z
@Çiğdem- bence yaptiğin hamle harika. devamini getir yoksa herkes hesapliyor oylarini ve elenen belli oluyor.
Gelelim genel yorumuma.
@Tolstoyevski artik kendin bile şaşırmamışsındir birinciliklerine. Tebrikler final puanina. Birincimiz belli,biz sadece ikinci kim olacak onu merak ediyoruz :D
@mrt-06 yorumunda uzun zamandir demissin ama ben sadece 2 kere düşük verdim ki, digerleri hep ilk 5 ti. Sanada tebrikler final puanın için.
@turkuazz tur atlayacagini biliyordum zaten bir kac yerde rahattim elenmez dedim. Nihayet içinde kalan şarkını burda kullanma fırsatın doğdu. Artık elensende ikimizde fazlasiyla memnunuz ki bence elenmeyi hak eden bir şarkı değil :) ve 1 puani dogru yere vererek final puanini almani sağlamişim :Z tebrikler
@denizz19 sana dedim bu şarkıyla elenirsin diye. Geçmiş olsun

@Bully o hareketli şarkını sakın kullanma eğer elenmezsen :S diger 2 şarkından biri sana güzel puan vermemi sağlar, bakalım en beğendiğimlemi geldin :) sanada tebrikler :)

@MasacRE- cok iyi ilerledin, en büyük tebrik sana.

Şuana kadar hep tahminlerim tuttu :) Ben evet 1 puan MasacRe ye verdim ama yorum yaparken iddiali final puani olan birisi elenir demistim ve sondaki 3 lüden biri dedim.
şarkılarım hepsine baktım
Kafamda net listem oluştu :Z
herkese başarılar
Şarkım şahaneydi sizin kulaklarınız yosunlu demek :A

Çok kötü :)

Çok aradın mı bu şarkıyı :) berbat.

Hiç şansı yok benden 1 puan bile alamaz ama işte mecburen 1 vermek zorundayız. .ss

Şarkım şahaneydi sizin kulaklarınız yosunlu demek :A

Çok kötü :)

Çok aradın mı bu şarkıyı :) berbat.

Hiç şansı yok benden 1 puan bile alamaz ama işte mecburen 1 vermek zorundayız. .ss
Ben de seni kendine havale ediyorum :A

Seni desteklediğim günleri hatırla. :A

Neyse demin kapı çaldı, uykum gelmiş. Biraz da ona zaman ayırayım hadi ben kaçar. :A
Hımm ok :A iyi geceler kendine iyi bak bir daha da gelme :)

Zırtapoz kılıklı pancar nedir ya :A
Neyse tam puanını bekliyorum bu hafta ona göre :bhr:
Kelime oyunlarım meşhurdur aklıma geleni direk söylüyorum ucu nereye dokunur onu da sen düşün :A Valla tüm şarkılar iyi gelmiş bana geçen hafta kim ne vermiş ona göre değerlendireceğim :A

Hımm ok :A iyi geceler kendine iyi bak bir daha da gelme :)

Kelime oyunlarım meşhurdur aklıma geleni direk söylüyorum ucu nereye dokunur onu da sen düşün :A Valla tüm şarkılar iyi gelmiş bana geçen hafta kim ne vermiş ona göre değerlendireceğim :A
Boşver geçmişi, geçmiş geçmişte kalmıştır. Geçmişe bir perde çek ve gelecek güzel günlere odaklan :A

aaa boş ver kadın şarkıyıcı bak @mrt-06 yine efsane gelmiş müzik budur ayoll
:Z:Z:Z
vallah son haftaya girerken her şarkıcı iddialı gelmiş o yüzden kimse iyi puanı garanti görmesin her an herkes gidebilir darısı @MasacRE- nin başına diyelim :)

Adam ölmüş bu arada. :(

355.jpg
allah rahmet eylesin onuda bilmiyordum cnm :(:(:(

olacak okadar ile yasemince çok özel projelerdi şimdi öyle şeyler yok :(
yine @mrt-06 yanlış bir haber verdi :) itilmişin öldüğüne dair en ufak bir haber duymadım :)

Son düzenleme:
sen tam puanı unut :A Ben Rafet'in Bana Sen Lazımsın şarkısına bile tam puan vermedim :A
en iyi 3 puan gelir sana eğerki sevdiğim sarkı buysa, degilse 2 puan. Hareketli olsaydi 1 :A Herkes iyi gelmiş 😉

Yine beni kırmayip recabi başa almışsın. Rafet elenir diye diye söylenenlere ikili elemelere gelip cevabını verdik :Z
bu defa recabı çok iyi oldu aslında oldukça uyumlu oldu:)