Sen de çok şahsına münhasır bir kişisin öyle deme.Ben feykim. @RüzgarGülü gibi orijinal bir karakter hayal ürünü olamaz. 😎
peki tamam ozaman ebedi gittiğimde tamam diyeceksin. işim kolaylaşir.Geldiğin varlığını hissettirdin işte, sonra yorgunum diyince üzüldüm Ben yapım gereği gitmek isteyene git derim, kalmanı ne kadar istesem bile Neyse şu an stresliyim zaten daha sonra konuşalım bunları
O ayrı bu ayrı şimdi Beni inandırman lazım neden gideceğine, yoksa gidemezsinpeki tamam ozaman ebedi gittiğimde tamam diyeceksin. işim kolaylaşir.
bilmem iyi oldu.
neyse tamam yarışmaya dönuyorum 😛
bunu bilmemde iyi oldu.O ayrı bu ayrı şimdi Beni inandırman lazım neden gideceğine, yoksa gidemezsin
İki hesap da fake olabilir birinde daha mütevazi içine dönük ama bir o kadar da duygusal bir karakteri yani @Amoureux 'u, diğer hesabında ise hayatı doruklarda yaşayan deli dolu bir karakteri resmediyor yani @RüzgarGülü'nü. Şimdi asıl soru bu iki fake hesabın yönetici kim nedense @pompy'den şüpheliyim.Yine ters köşe @mrt-06
Mütevazı mı? 😱İki hesap da fake olabilir birinde daha mütevazi içine dönük ama bir o kadar da duygusal bir karakteri yani @Amoureux 'u, diğer hesabında ise hayatı doruklarda yaşayan deli dolu bir karakteri resmediyor yani @RüzgarGülü'nü. Şimdi asıl soru bu iki fake hesabın yönetici kim nedense @pompy'den şüpheliyim.
iyi çalışmışsin kiz
Mütevazı mı? 😱
Bütün tanıdıklarım egoist, bencil, bi yeri kalkık der bana.
bunlar burda kendilerini yırtıyor @OzaN efendi şuan horlayarak baş ediyor bunlarla @sokak sanati @Bullyiyi çalışmışsin kiz
Tüm yarışmacılara başarılar keyifli bir oylama olur umarım