Az biraz işim vardı mutfakta hem sunuculuk hm ev hanımlığı aynı anda idare ediyoruz ayollÇiğdem niye gecikti
sen olmuyorsun yayınladığımda hepde bu yarışmaya çarpıyor şanşım@dosimosi oyları
3 Gökhan Türkmen Bir Öykü (Gönlümun birincisi, Benim albümumdede aynı puanı almışsın. kader )
2 Ariana Grande Problem (Gönlümün ikincisi ama Ariana degil senin 1. hakketiğini düşünuyorum)
1 Candan Erçetin Gamsız Hayat (hiç çaba sarfetmeden Sibeli Ziyneti elemene inanmıyorum ama tabi bu Candanın başarısı)
Ne alaka şimdi bu kadına geçtin.Canım Sılam be Kral TV'yi bile youtube da dinlenme sayısına boğmuş işte farkı biz 1 milyona ulaştık keşke klip çekse
Saki'nin kaderini yaşayacak bu şarkı, geçmiş olsunCanım Sılam be Kral TV'yi bile youtube da dinlenme sayısına boğmuş işte farkı biz 1 milyona ulaştık keşke klip çekse
@dosimosi oyları
3 Gökhan Türkmen Bir Öykü (Gönlümun birincisi, Benim albümumdede aynı puanı almışsın. kader )
2 Ariana Grande Problem (Gönlümün ikincisi ama Ariana degil senin 1. hakketiğini düşünuyorum)
1 Candan Erçetin Gamsız Hayat (hiç çaba sarfetmeden Sibeli Ziyneti elemene inanmıyorum ama tabi bu Candanın başarısı)
söz verdiğim gibi açılışta bulundumda. artik gideyimmi ?@dosimosi harikasın çok teşekkür ederim.
İlk senin oylarınla başlamak büyük moral oldu bana, stresim gitti biraz.
Çayıma şeker yerine tuz atmışım sinirliyim. 😡
Ne varmış Saki'nin kaderinde klipsiz bile dillere pelesenk oldu şarkımız öyle seni çöpe atacağım poşete yazık türünden değilSaki'nin kaderini yaşayacak bu şarkı, geçmiş olsun
Çayıma şeker yerine tuz atmışım sinirliyim. 😡
bu slowu gerçektn güzel bu aylarda klip gelse iyi olurCanım Sılam be Kral TV'yi bile youtube da dinlenme sayısına boğmuş işte farkı biz 1 milyona ulaştık keşke klip çekse
Daha dur kimlere geçeceğimNe alaka şimdi bu kadına geçtin.
Tatlı namına evde hiçbir şey yok. Eğlence dolabı olarak nitelendirdiğim masamın çekmesinde bile tüm çikolatalar bitmiş dün o son Caramio'yu yemeyecektim. .ssPasta yee
Açılışta bulunman bile yeterlidir benim için, istersen gidebilirsin özgürsünsöz verdiğim gibi açılışta bulundumda. artik gideyimmi ?
Tatlı namına evde hiçbir şey yok. Eğlence dolabı olarak nitelendirdiğim masamın çekmesinde bile tüm çikolatalar bitmiş dün o son Caramio'yu yemeyecektim. .ss