RüzgarGülü
Favori Üye
Oyunlar benden çok uzak maalesefBen izlemem ama, sen izlersen izle.
Gel oyun oynayalım
Herşey de oyun deme
Oyunlar benden çok uzak maalesefBen izlemem ama, sen izlersen izle.
Gel oyun oynayalım
ula bari açık açık itiraf etmetehtitlere boyunmu eğdin resmen karizmayı çizdirmişsintehtitlere boyun eğsem ben eğerdim her türlü şiddete maruz kaldım ankaralı codminler tarafından? ama hiçbirini umursamadım ariananın arkasında direk gibi durdum korudum kolladım kızı
Oyunlar benden çok uzak maalesef
Herşey de oyun deme
İsveç halk müziği halk müziği İsveç hmm. .ss
Undertaker varsa güreş olur 😱
Müzik olsun o zaman
Güreş izleyelim ya da 😎
Ohh karıştı sıvacı grubula onu finale çıkmasın diye önceden şutlamak için neler çektim hele şu @MEnes @Doğu @MasacRE- gibi sıvacı arkadaşlarımızın ihanetinide unutmayacağım ? diyorum eleyelim finale çıkarsa @Bully bir daha eleyemeyiz bir sürü beleş puanı var diyorum ? onlarda tamam tamam günü gelince eleriz diyor nahh elersiniz ha eleyinde göreyim öyle arinanın başına bela oldu türbüşon lanet şey verdiğim emeklere yazıklar olsun@sokak sanatida gidip türbüşona 2 puan vermiş candana bir puan sanki finalde türbüşonu eleyecek la inadına bu hafta bende türbüşona oy vereceğim sokak dümbeleği şapa otursun görsün hanyayı konyayı
Severim bunu. Hikayesi çok fantastik
Aynen severiz kendilerini, yarı finaldeki bu kıyağını hiç unutmayacam merak etme senSen gelecek sezon bana pek iyi davranmıcaksın ama @Bully sever Dalkılıç'ı
Doğru zamanda hatunu devreye sokmuşuz iyi olmuşSizde öngörü yok ben ne yapayımTürbüşonu elemek için tek şansımız geçen haftaydı onda da yanında kız var diye hepiniz sıvadınız. @Çiğdem- aç bak bakalım sıvacılar arasında geçen hafta en düşük kim vermiş türbüşona
gördüm bana desti dedin ve en ufak bir smile kullanmadın
Finale çıkmak bana yeter diyordun ama hırsının kurbanı olursun kesin sen, duracağını hiç sanmıyorumKız finale çıksın diye mecbur kaldım. Bileydim farkla zirvede olacağımı vermezdim.
tüm bildirimlerine dönüş yapacağım az kaldı sen gözlüklerini harcamaBaşın dönsün gözlüklerle @destere
vadikizinin bildirieri gibi takacam sana toplu gözlük.
benim bildirimleri kaçırmanın ve geç geri dönüşünün cezasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?