MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Sonuçları

Forumun yarısı Candan'a 1 vermiş, sen de ancak bu kadar sürdürebildin heyecanı herhalde

@Çiğdem- in şeytanlık peşinde olduğu belliydi ben eleneni biliyordum yoksa o kadar sırıtmazdı her zamankinden daha çok sırıttı

@eskici @dreamy @Billy Kane oylarınız için teşekkürler, finalde desteğinizi alabilirim umarım

@turkuazz teşekkürler oyun için ama sen finalde Ariana dersin zaten

@cevaa eyvallah reyiz harikasın

@Çiğdem- in şeytanlık peşinde olduğu belliydi ben eleneni biliyordum yoksa o kadar sırıtmazdı her zamankinden daha çok sırıttı
Forumjn yarısı Candan'a 1 vermiş, sen de ancak bu kadar sürdürebildin heyecanı herhalde
Yani işin özü bizi 2 saat konuda tutmak için bu oyları sona sakladın.
hhaahah bu yarı finaldede @Bully a duvarları kırdırdık ayoll

@destere gelecek sezon böyle oylayamayacak kayyum olarak bu konuda düzenlemeye gideceğim.
Adil değil çünkü.

Tabii ki değil ama fazla iç karartıcı geldi bana.
Bir dağ trollü, dişi, köyün önde gelenlerinden birine aşık oluyor, ona evlilik teklif ediyor. Sana at veririm, kılıç veririm falan diyor. O da sen Hristiyan değilsin diye reddediyor.

@destere beni elemeyi başaramadın, üzgünüm.

Bir dağ trollü, dişi, köyün önde gelenlerinden birine aşık oluyor, ona evlilik teklif ediyor. Sana at veririm, kılıç veririm falan diyor. O da sen Hristiyan değilsin diye reddediyor.
Aman ne dram.
Şu sahneyi bir izle gözyaşlarına boğulursun.

@Bully tebrikler kardeşim ama finaldeki rakibin çok güçlü ve sana kolay kolay şampiyonlğuu bırakmayacak gibi iyi strateji ve plan lazım

Oyyy şöyle bi silkeleneyim. 1. Olmuşum yine emeğe saygısızlık olmasın.

Valla yazıp yazıp siliyorum. Teşekkürler şimdilik. Sonra detaylı incelerim sonuçları.