@MayısKralı tam puan vermiş @Bully e ozaman ne ranga ranga yapıyorsun 1 saattir çocuğun basında bee
Tolstoyevski mesajına neden diss atmış, gizli fanım mı acaba. İstemiyorsan giderim programınada reytingi rüyanda görürsün
@MayısKralı tam puan vermiş @Bully e ozaman ne ranga ranga yapıyorsun 1 saattir çocuğun basında bee
Beğeniyor muyum? Hatırladığım kadarıyla diğerlerinden iyi falan demiştim. Yoksa pek sevmem falan demiştimSıla diyorum beğeniyorsun onu sanatçı olan
İsveç halk müziği halk müziği İsveç hmm. .ssÖylesine dedim, saygı duyarım.
Ben de İsveç halk türkülerine merak saldım, bunlar olağan şeyler
FİNALDE halk olarak kullanabilir @Tolstoyevski @Bully @sokak sanatiAha Tolstoyevski de gelmiş olmamışıyla Oy kullandımı o
Her halkın türküleri vardır canısı.İsveç halk müziği halk müziği İsveç hmm. .ss
Çabuk soğuyorsun, arka sayfalarda dediğim gibi deli dolu bir yapın var.Yalan yok bende heveslenmistim önceden mesaj sayısına felan ama sonradan soğudum birçok şeyden
Valla mıHer halkın türküleri vardır canısı.
Severim bunu. Hikayesi çok fantastikÇabuk soğuyorsun, arka sayfalarda dediğim gibi deli dolu bir yapın var.
Valla mı
@OzaN şu an yatağında horluyormuş düşük oy aldığını hissedince de horrrriiiii diyormuş
Mayoşumhorri miii bonişim ya o laflarını nerden buluyorsun koptummmmm