Bi lafımla onlardan vazgeçebiliyorsun demek. Ne laf etmişim be.O dediğin şeyler beni derinden etkiledi sen ne dersen o
Bi daha baktım da, iyi demişim gerçekten. 😎
O zaman gel ayran içelim.
Bi lafımla onlardan vazgeçebiliyorsun demek. Ne laf etmişim be.O dediğin şeyler beni derinden etkiledi sen ne dersen o
Zevkler ve renkler tartışılmaz tezine karşıyım ben. Pop dinleyen birine saygı durmam arkadaşZevkler ve renkler şahsa özel olduğu için senin gibi mesajına "hiç de bile" demiyeceğim efendim.
al sana puan durumu@sokak sanati
3.Puan Durumu
1 Ariana Grande 37
2 Candan Erçetin 37
3 Gökhan Türkmen 37
Bu Çiğdem bu kadar ağzı açık gülüyorsa kesin Candan gitmiştirResmen yata yata finale çıkacak Candan, skandal. ss
Yalan yok bende heveslenmistim önceden mesaj sayısına felan ama sonradan soğudum birçok şeyden@RüzgarGülü ben ilk geldiğim zamanlarda da düşüktü ama @Amoureux bayağı yazıyordu onun bir dizisi vardı Şah Mat sayfalar olurdu, çenesi çoktu aslında.Valla ayaklı arşiv gibiyim.
Allah yüzünden tebessümü eksik etmesin Melomun
yanlış birseymi dedim yine ??Benim hiç katkım yok zaten ben kimim ki. ss
Çoğu şeye karşısın zaten.Zevkler ve renkler tartışılmaz tezine karşıyım ben. Pop dinleyen birine saygı durmam arkadaş
Yok o trip Deniz'e idiyanlış birseymi dedim yine ??
Gıyır gıyır.Çoğu şeye karşısın zaten.
Ben pop dinlemem mesela daha çok Türk sanat müziği ve enstrümantal senfoniler seviyorum.
Ya SılaZevkler ve renkler tartışılmaz tezine karşıyım ben. Pop dinleyen birine saygı durmam arkadaş
@MayısKralı sen nasıl bir insansın hala çözemedim ama çok teşekkürler oyun içinVe sözünden dönmediğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?