yok cnm sen sıkıntını hallet tabikideBiraz sen beni temsil etsene tam verenlere teşekkür et falan yazamıyorum sıkıntılı bir durumdayım. Burayada emek verdim heba olmasın
@Çiğdem- kusura bakma sende.
yok cnm sen sıkıntını hallet tabikideBiraz sen beni temsil etsene tam verenlere teşekkür et falan yazamıyorum sıkıntılı bir durumdayım. Burayada emek verdim heba olmasın
@Çiğdem- kusura bakma sende.
Karşısındaki rakipleri kötü ben napiyim Sibel Can olsaydı keşkeDoğru söylüyor ama. .ss
Hmm okYani sen Ariana'ya tam vermezsin, Ozan'dan zaten nefret ediyorsun, bu yüzden çare Gökhan olmuş oluyor
Evet, 6 ayda 15bin mesaj falan yazmıştım.@RüzgarGülü ben ilk geldiğim zamanlarda da düşüktü ama @Amoureux bayağı yazıyordu onun bir dizisi vardı Şah Mat sayfalar olurdu, çenesi çoktu aslında. Valla ayaklı arşiv gibiyim.
Ne güzel günlerdi ya o zaman ayrı bir havası vardı forumun. Tartışmaları vs.Evet, 6 ayda 15bin mesaj falan yazmıştım.
Hatırlayıca hüzünlendim
Benim hiç katkım yok zaten ben kimim ki. ssozani elemek istedigin ve ingilizce sarkiya olan bakis acindan dolayi olmasin ? @Bully
Hiç de bile.. Çok kötüydü.Ne güzel günlerdi ya o zaman ayrı bir havası vardı forumun. Tartışmaları vs.
al sana puan durumu @sokak sanatiKız @Çiğdem- 10 saat oldu puan durumu nerde kaldı. ss
Geçen haftaki puanın iyiydi, bu hafta bir kaza oldu diyelimBende @Bully destekliyorum da sona kalıyor ne yapayım
O dediğin şeyler beni derinden etkiledi sen ne dersen oÇok ani oldu
Sen kola içmek zorunda değilsin.
Zevkler ve renkler şahsa özel olduğu için senin gibi mesajına "hiç de bile" demiyeceğim efendim.Hiç de bile.. Çok kötüydü.
Sadece nostalji olduğu için hüzünlendim. Yoksa ortam hoş değildi bence şimdiye göre.
al sana puan durumu @sokak sanati
3.Puan Durumu
1 Ariana Grande 37
2 Candan Erçetin 37
3 Gökhan Türkmen 37
Resmen yata yata finale çıkacak Candan, skandal. ssal sana puan durumu @sokak sanati
3.Puan Durumu
1 Ariana Grande 37
2 Candan Erçetin 37
3 Gökhan Türkmen 37