Hadi gel sonuçlar açıklanıyor az orda takılayım sana
Ben bekletmem öyle rahat olun
Güle güle gönül rahatlığıyla uyuyabilirsin elendinHerkese iyi geceler. Dün 15 saat mesai yapıp 5 saat uyudum ve uykusuzluktan ölüyorum. Yani yatmaya gidiyorum anlayacağınız.
İyi puan veren herkese peşinen teşekkürler. Umarım final heyecanına ortak oluruz. Gamsız Hayat birinciliği hak ediyor.
Rahat rahat uyu sen Candan'a sahip çıkarız biz için rahat olsunHerkese iyi geceler. Dün 15 saat mesai yapıp 5 saat uyudum ve uykusuzluktan ölüyorum. Yani yatmaya gidiyorum anlayacağınız.
İyi puan veren herkese peşinen teşekkürler. Umarım final heyecanına ortak oluruz. Gamsız Hayat birinciliği hak ediyor.
Finaldede ayni performansi bekleriz ozamanbenim oylarımla ısınalım klasik ben etliye sütlüye dokunmadım
Sunucu Oyları
6 Ariana Grande
6 Candan Erçetin
6 Gökhan Türkmen
Yarışmada vardı bir CAN
Kendi CAN yönettiği bir CAN
Kıskananlar birleri verdi cana
Bizi çekemeyenler sevinmesin orta yerlerinden çatlıycan.
RANGA RANGA....
@MayısKralı recalim yine olmadı ama geçen haftaya göre daha iyiyim bence.
Ay stres bastı inşallah finale çıkarım.
ATACAN uyuyan ozanın yattığı yerden yarı finalde olmasından rahatsız kaan ise yine uyuyan ozanın yattığı yerden finale çıkma ihtimalinden rahatsızHerkese iyi geceler. Dün 15 saat mesai yapıp 5 saat uyudum ve uykusuzluktan ölüyorum. Yani yatmaya gidiyorum anlayacağınız.
Gönül rahatlığıyla uyu Candan'ı bizzat benle @denizz19 temsil edecek.Herkese iyi geceler. Dün 15 saat mesai yapıp 5 saat uyudum ve uykusuzluktan ölüyorum. Yani yatmaya gidiyorum anlayacağınız.
Kesinlikle, ama son durağa geldi artık, inşallah jüri üyeleri hak edenleri finale çıkartmışlardırATACAN uyuyan ozanın yattığı yerden yarı finalde olmasından rahatsız kaan ise yine uyuyan ozanın yattığı yerden finale çıkma ihtimalinden rahatsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?