MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Sonuçları

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
Puan Durumu
1 Ariana Grande 70
2 Gökhan Türkmen 62
3 Candan Erçetin 52

Elenen @OzaN Candan Erçetin geçmiş olsun ayoll :( :( :(

Herkese merhabalar bakalım büyük finale kimler kalacak ayoll :A

sonuçlar şimdi başlayıp tahmini 24:00 son bulacak :A

slyveser.jpg

scarlett-johansson_4325158.jpg

Son düzenleme:
Zaten zamanım kısıtlı hemen hızlandırılmış tura gec :A ilk yorumuda ben attım aynı ilk oy gibi :D

Herkese iyi geceler. Dün 15 saat mesai yapıp 5 saat uyudum ve uykusuzluktan ölüyorum. Yani yatmaya gidiyorum anlayacağınız. :):)

İyi puan veren herkese peşinen teşekkürler. Umarım final heyecanına ortak oluruz. Gamsız Hayat birinciliği hak ediyor. :):)

benim oylarımla ısınalım klasik ben etliye sütlüye dokunmadım :A

Sunucu Oyları
6 Ariana Grande
6 Candan Erçetin
6 Gökhan Türkmen

Yarışmada vardı bir CAN
Kendi CAN yönettiği bir CAN
Kıskananlar birleri verdi cana
Bizi çekemeyenler sevinmesin orta yerlerinden çatlıycan.
RANGA RANGA....

@MayısKralı recalim yine olmadı ama geçen haftaya göre daha iyiyim bence. :F

Herkese iyi geceler. Dün 15 saat mesai yapıp 5 saat uyudum ve uykusuzluktan ölüyorum. Yani yatmaya gidiyorum anlayacağınız. :):)

İyi puan veren herkese peşinen teşekkürler. Umarım final heyecanına ortak oluruz. Gamsız Hayat birinciliği hak ediyor. :):)
Güle güle gönül rahatlığıyla uyuyabilirsin elendin :A

Rahat rahat uyu sen Candan'a sahip çıkarız biz için rahat olsun :A

Yarışmada vardı bir CAN
Kendi CAN yönettiği bir CAN
Kıskananlar birleri verdi cana
Bizi çekemeyenler sevinmesin orta yerlerinden çatlıycan.
RANGA RANGA....

@MayısKralı recalim yine olmadı ama geçen haftaya göre daha iyiyim bence. :F
Ay stres bastı inşallah finale çıkarım. :F

ATACAN uyuyan ozanın yattığı yerden yarı finalde olmasından rahatsız kaan ise yine uyuyan ozanın yattığı yerden finale çıkma ihtimalinden rahatsız :A

Gönül rahatlığıyla uyu Candan'ı bizzat benle @denizz19 temsil edecek. :A

@dosimosi oyları
3 Gökhan Türkmen Bir Öykü (Gönlümun birincisi, Benim albümumdede aynı puanı almışsın. kader :A)
2 Ariana Grande Problem (Gönlümün ikincisi ama Ariana degil senin 1. hakketiğini düşünuyorum)
1 Candan Erçetin Gamsız Hayat (hiç çaba sarfetmeden Sibeli Ziyneti elemene inanmıyorum :A ama tabi bu Candanın başarısı)

ATACAN uyuyan ozanın yattığı yerden yarı finalde olmasından rahatsız kaan ise yine uyuyan ozanın yattığı yerden finale çıkma ihtimalinden rahatsız :A
Kesinlikle, ama son durağa geldi artık, inşallah jüri üyeleri hak edenleri finale çıkartmışlardır :A