MusicSurvivor 5.Sezon/ Yarı Final Haftası Oylama Başladı

Ben valla yoğunum başımda bir sürü olay var.
Belki Kaan kadar emek veremem.

Sibel'e laf yok

Oyuna bağlı, şu an herkesi harcayabilecek potansiyeldeyim, kazanma hırsı gözümü döndürdü
Melun alt tarafı bir yarışma kendini bu kadar harap etme

Bana özelden Sibel'i ele diye mesaj atan sen değil misin
@mrt-06

kafan dağılıyor işte cnm

@Maskeli Fedai @mrt-06 ya bulaşma tarkancı olarak verdiğin puan art niyet göstergesi zaten
Tarkan mı çıkaramadım
@Bully

yok artık şüphe ederim adaletlilikten

Şener Şen gibi bir usta duruken dünün oyuncularınamı vereceksiniz tam puan.
neyse arada fireler illaki olacak ama ben ilk haftadan ilk 3 te olacam
Şener Şen büyük usta canım sıkıldıkça sahnelerine açar bakarım hala elenirsen üye avantajı yüzünden elenirsin cnm üye etkisi malesef var yoksa şuan burada @MayısKralı olurdu irem ile

Melun alt tarafı bir yarışma kendini bu kadar harap etme

Bana özelden Sibel'i ele diye mesaj atan sen değil misin
@mrt-06
Sen karışma melun

Oha kuru iftiraya bak 😱 Ben elimde olsa Sibel'le birlikte yarı finale çıkmak isterdim ama olmadı maalesef. ss

Şener Şen büyük usta canım sıkıldıkça sahnelerine açar bakarım hala elenirsen üye avantajı yüzünden elenirsin cnm üye etkisi malesef var yoksa şuan burada @MayısKralı olurdu irem ile
biliyorum.
benim samimi oldugum sadece birkac kişi var oyuzden Baska bir oyuncuyla gelseydim erken elenirdim ama sanatcim usta ve baskasi yönetse şampiyonluk garanti ama yöneten ben oldugum icin yarılara kadar giderim diye düşünuyorum. hedef şampiyonluk degil zaten.
ben @denizz19 e destek amacli Olgun Şimsekle katildim ilk sonra değistirdim. @Bully de beni küçümseyince hırs yaptım
en az bir kac hafta kalma amacım var

eğer doğruluk payı varsa gökhan elenir sibel yerine geçer ayoll

MASKELİ FEDAİ konusma mesajlarını atarsa yeter
Atsın, biz onla MusicSurvivor konuşmuyoruz zaten pek özelden, benim içim rahat