- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Herkesin içinde atılır mı öyle kalpler özelden atacağız diye konuşmadık mı biz senle
Ya canımmm beni de dusunurmuş
Herkesin içinde atılır mı öyle kalpler özelden atacağız diye konuşmadık mı biz senle
Benim 3. görüşümAma hiçemojisi kullanmadı
@GunesinOglu umarım eurovision 2017yi 5 sene ertelerlerde sende bizim yaşadığımız duyguyu yaşarsın
Yani MayısKralıcım düşünüyorum da bi insan niye MasacRE- adlı üyeyi sever ki ? whyBenim 3. görüşümAma hiçemojisi kullanmadı
@GunesinOglu umarım eurovision 2017yi 5 sene ertelerlerde sende bizim yaşadığımız duyguyu yaşarsın
Yani MayısKralıcım düşünüyorum da bi insan niye MasacRE- adlı üyeyi sever ki ? why
Yani MayısKralıcım düşünüyorum da bi insan niye MasacRE- adlı üyeyi sever ki ? why
Sen bana gider ayak ( birleşik mi yazılıyor bilmiyorum
Bizimkisi sadece çıkar ilişkisi@MayısKralı @DarkLeqenD bu ne birbirini savunmalar yoksa aşk mı başlıyorr
Adam bütün diziyi ezberlemiş ya her lafa bir sahneyle cevap veriyor
Biz mercimeği fırına vermeyi düşünmüyoruzHadi hadiidökün eteğinizdeki taşları bakalım
@MayısKralı @DarkLeqenD bu ne birbirini savunmalar yoksa aşk mı başlıyorr
Merak etme ben açıklama yaptım hemen inandı saftirikler
Biz mercimeği fırına vermeyi düşünmüyoruzama siz ikiniz çoktan pişirip yemişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?