- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Herkesin içinde atılır mı öyle kalpler özelden atacağız diye konuşmadık mı biz senle![]()
Ya canımmm beni de dusunurmuş
Herkesin içinde atılır mı öyle kalpler özelden atacağız diye konuşmadık mı biz senle![]()
Benim 3. görüşümAma hiç
emojisi kullanmadı
@GunesinOglu umarım eurovision 2017yi 5 sene ertelerlerde sende bizim yaşadığımız duyguyu yaşarsın![]()
![]()
Yani MayısKralıcım düşünüyorum da bi insan niye MasacRE- adlı üyeyi sever ki ? whyBenim 3. görüşümAma hiç
emojisi kullanmadı
@GunesinOglu umarım eurovision 2017yi 5 sene ertelerlerde sende bizim yaşadığımız duyguyu yaşarsın![]()
![]()
Yani MayısKralıcım düşünüyorum da bi insan niye MasacRE- adlı üyeyi sever ki ? why![]()
![]()
Yani MayısKralıcım düşünüyorum da bi insan niye MasacRE- adlı üyeyi sever ki ? why![]()
![]()
![]()
Sen bana gider ayak ( birleşik mi yazılıyor bilmiyorum
Bizimkisi sadece çıkar ilişkisi@MayısKralı @DarkLeqenD bu ne birbirini savunmalar yoksa aşk mı başlıyorr
Adam bütün diziyi ezberlemiş ya her lafa bir sahneyle cevap veriyor![]()
Biz mercimeği fırına vermeyi düşünmüyoruzHadi hadiidökün eteğinizdeki taşları bakalım
![]()
@MayısKralı @DarkLeqenD bu ne birbirini savunmalar yoksa aşk mı başlıyorr
Merak etme ben açıklama yaptım hemen inandı saftirikler
Biz mercimeği fırına vermeyi düşünmüyoruzama siz ikiniz çoktan pişirip yemişsiniz
![]()