- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Herkesin içinde atılır mı öyle kalpler özelden atacağız diye konuşmadık mı biz senle
Ya canımmm beni de dusunurmuş
Herkesin içinde atılır mı öyle kalpler özelden atacağız diye konuşmadık mı biz senle
Benim 3. görüşüm Ama hiç emojisi kullanmadı
@GunesinOglu umarım eurovision 2017yi 5 sene ertelerlerde sende bizim yaşadığımız duyguyu yaşarsın
Yani MayısKralıcım düşünüyorum da bi insan niye MasacRE- adlı üyeyi sever ki ? whyBenim 3. görüşüm Ama hiç emojisi kullanmadı
@GunesinOglu umarım eurovision 2017yi 5 sene ertelerlerde sende bizim yaşadığımız duyguyu yaşarsın
Yani MayısKralıcım düşünüyorum da bi insan niye MasacRE- adlı üyeyi sever ki ? why
Yani MayısKralıcım düşünüyorum da bi insan niye MasacRE- adlı üyeyi sever ki ? why
Sen bana gider ayak ( birleşik mi yazılıyor bilmiyorum ) İDK mı izletmeye çalışıyon
Bizimkisi sadece çıkar ilişkisi @MayısKralı onayla beni@MayısKralı @DarkLeqenD bu ne birbirini savunmalar yoksa aşk mı başlıyorr
Bizimkisi sadece çıkar ilişkisi @MayısKralı onayla beni
Adam bütün diziyi ezberlemiş ya her lafa bir sahneyle cevap veriyor
Biz mercimeği fırına vermeyi düşünmüyoruz ama siz ikiniz çoktan pişirip yemişsinizHadi hadii dökün eteğinizdeki taşları bakalım
@MayısKralı @DarkLeqenD bu ne birbirini savunmalar yoksa aşk mı başlıyorr
Merak etme ben açıklama yaptım hemen inandı saftiriklerBu konuda bir açıklama yapmak istemiyoruz Değil mi @DarkLeqenD
Biz mercimeği fırına vermeyi düşünmüyoruz ama siz ikiniz çoktan pişirip yemişsiniz