MusicSurvivor 5.Sezon I Başvuru

Dene, Taş, Aşk Lazım bunları kullanacam ama daha önce de dediğim gibi Durum Leyla'nın nakaratında Gökhan yok bu beni düşündürüyor zaten millet puan kırmak için bahane arıyor onlara koz vermek istemiyorum açıkçası.

İlk hafta kullan elenmezsin

Tüm Yarışmaların içinde ilk kez juri olarak katıldığım yarışma musicsurvivor benim açımdan ayrı bir yeri bulunuyor

Tüm Yarışmaların içinde ilk kez juri olarak katıldığım yarışma musicsurvivor benim açımdan ayrı bir yeri bulunuyor

Yani tek senin değil benim içinde aynı, ilk 2 sezonu foruma üye değilken takip ediyordum ama katılmak nasip olmadı 3.sezonada son anda yetişmiştim.

Tabii o zamanlar @GunesinOglu arkadaşımız çok daha aktifti ve yarışmayla ilgili konu açmaya üşenmezdi

Allstarda güzeldi ama 3.sezon bir ayrıysı bu yüzden 5.sezonu bekledik ama daha konu bile açılmadı
(

Ben all Star'a ancak yetiştim önceki sezonları bilmiyorum bende senin gibi yeni üyeyken daha yarışmalardan filan haberim dahi yoktu
bu yarışmada ilk juri olarak bulundum
bu bakımdan bu yarışmayı çok seviyorum ayrıca all Star'da çok keyifliydi

Yarışma inşallah 1 Ağustos'ta başlıyor 😎

Yorum konusu en azından
Meydanı diğer yarışmalara kaptırma
Hayırdır burada kime laf atıyorsun?

Diğer yarışmalar derken 'Benim Albümüm' programına mı laf söylüyorsun? Şu an meydanda sadece o yarışma var da. Yarıştığın programa laf söylemen biraz komik olmuş?