MusicSurvivor 5.Sezon I Başvuru

Yardımcı olursan iyi olur. :D Forum sever eskici, denizz19 da seviyormuş. :X

@Bully seninle bu sezon iyi anlaşabiliriz şu ana kadar duyduğum yarışmacılar arasında en iyisi sende "Dene" "Taş" "Aşk Lazım" ı çok severim umarım Durum Leylayıda kullanırsın:D
Dene, Taş, Aşk Lazım bunları kullanacam ama daha önce de dediğim gibi Durum Leyla'nın nakaratında Gökhan yok bu beni düşündürüyor zaten millet puan kırmak için bahane arıyor onlara koz vermek istemiyorum açıkçası. :A

Tüm Yarışmaların içinde ilk kez juri olarak katıldığım yarışma musicsurvivor benim açımdan ayrı bir yeri bulunuyor:)

Tüm Yarışmaların içinde ilk kez juri olarak katıldığım yarışma musicsurvivor benim açımdan ayrı bir yeri bulunuyor:)

Yani tek senin değil benim içinde aynı, ilk 2 sezonu foruma üye değilken takip ediyordum ama katılmak nasip olmadı 3.sezonada son anda yetişmiştim.:D

Tabii o zamanlar @GunesinOglu arkadaşımız çok daha aktifti ve yarışmayla ilgili konu açmaya üşenmezdi:T:

Allstarda güzeldi ama 3.sezon bir ayrıysı bu yüzden 5.sezonu bekledik ama daha konu bile açılmadı :((

Yani tek senin değil benim içinde aynı, ilk 2 sezonu foruma üye değilken takip ediyordum ama katılmak nasip olmadı 3.sezonada son anda yetişmiştim.:D

Tabii o zamanlar @GunesinOglu arkadaşımız çok daha aktifti ve yarışmayla ilgili konu açmaya üşenmezdi:T:

Allstarda güzeldi ama 3.sezon bir ayrıysı bu yüzden 5.sezonu bekledik ama daha konu bile açılmadı :((
Ben all Star'a ancak yetiştim önceki sezonları bilmiyorum bende senin gibi yeni üyeyken daha yarışmalardan filan haberim dahi yoktu:) bu yarışmada ilk juri olarak bulundum:) bu bakımdan bu yarışmayı çok seviyorum ayrıca all Star'da çok keyifliydi:)